Un nou cuplu la Survivor România? Cei doi Războinici s-au luat de mână în văzul tuturor. Nu se mai ascund

06 mart. 2021
Un nou cuplu la Survivor România? Cei doi Războinici s-au luat de mână în văzul tuturor. Nu se mai ascund

Andrei Ciobanu și Karina Fetica au format cel mai celebru și sudat cuplu de la Survivor România, sezonul 1. Cei doi și-au început povestea de iubire în timpul competiției și a continuat o perioadă și în afara ei. După câteva luni, aceștia au anunțat că s-au despărțit spre dezamăgirea fanilor emisiunii.

Acum tot în echipa Războinicilor bat inimile mai tare. După ce Roxana Ghiță și Andrei au recunoscut că se plac și că s-ar fi sărutat deja pe plajă, se pare că încă un cuplu este pe cale să se formeze. Despre Mellina și Musty s-a vorbit mult. S-a spus că aceștia ar fi periculos de apropiați, iar acum a devenit o certitudine.

Musty și Mellina, de mână

În momentul în care Mellina urma să intre în concurs pentru un joc contra Elenei Marin de la Faimoși, Musty a luat-o de mână și a plecat împreună cu ea spre locul de start. Toți concurenții au rămas surprinși de gestul celor doi, care păreau a se comporta ca un adevărat cuplu.

Musty a mai fost căsătorit în trecut și are deja trei copii cu trei femei diferite, iar în prezent are o altă iubită, Gabriela, care a fost deja invitată la Teo Show și întrebată ce părere are despre apropierea dintre partenerul ei de viață și Mellina.

Ce spune iubita lui Musty despre apropierea acestuia de Mellina

„Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația. Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm.

Eu am încredere în Musty. Musty este un om foarte cald, toate fetele care vin la noi la studio, cu toate are un comportament foarte cald, le ia în brațe, cum și eu mă iau în brațe cu prietenii de la studio”, spunea Gabriela la sfârșitul lunii februarie.

Probabil aceste imagini  de la Survivor România o vor pune pe gânduri, mai ales că pe măsură ce trece competiția iubitul ei și Mellina devin din ce în ce mai apropiați și deja toată lumea îi vede într-o relație.

Vezi și Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă