Mama Războinicei Mellina spune adevărul: de ce au declarat Roxana Ghiță și Mari despre fiica ei că este falsă și fomistă

16 mart. 2021
Mama Războinicei Mellina spune adevărul: de ce au declarat Roxana Ghiță și Mari despre fiica ei că este falsă și fomistă
Mellina, împreună cu colegii săi de la Survivor România

Mellina este marea surpriză de la Survivor România. Furnicuța, cum este poreclită de colegii săi, are doar 44 de kilograme, dar arată o forță incredibilă. Războinica se află pe locul 2 în topul eficacității și din punct de vedere sportiv este una dintre favoritele la marele premiu.

Deși nu a făcut vreun sport de performanță vreodată, Mellina este una dintre cele mai rezistente concurente și a strâns deja un număr impresionant de victorii în fața adversarelor sale. Aceasta este de profesie cântăreață, producătoare, textieră și compozitoare, dar în trecut a fost dansatoare. Când era mică a fost chiar și majoretă la Abracadabra.

Mama Mellinei le dă replica Roxanei Ghiță și Marilenei Ciucurean

Mellina are multe melodii postate pe Youtube, dar cel mai mare succes l-a înregistrat cu Poze de Album, în colaborare cu Vescan. Peste 40 de milioane de persoane i-au văzut clipul și chiar a fost pe locul 1 în mai multe topuri muzicale. Acum Războinica speră să ajungă până în finala de la Survivor România.

Invitate la Teo Show, fostele sale colege, Roxana Ghiță și Mari (Marilena Ciucurean) au spus despre Mellina că este falsă și fomistă, deși cele trei nu au avut conflicte cât timp au fost împreună în Republica Dominicană. Ambele au părăsit competiția din cauza problemelor medicale.

Mama Mellinei a venit și ea în platoul de la Kanal D și întrebată de Teo de ce spun colegele despre fiica ei că este falsă și fomistă, aceasta a replicat că probabil din invidie. Ceea ca pare destul de credibil, în condițiile în care fetele au devenit răutăcioase cu colega lor, doar după ce au observat că aceasta a ajuns pe locurile fruntașe în topul concurenților de la Survivor România.

Ce spune Musty despre Mellina

Cât despre apelativul fomistă, mama Mellinei a spus că într-adevăr fiica ei este așa. Încă de mică plângea de foame, iar acum când este privată de hrană, lucrurile sunt destul de complicate pentru ea.

Musty a venit și el în emisiunea lui Teo și a mărturisit că nu o cunoștea pe Mellina înainte de Survivor și că în prima lună nu o suporta deloc pentru că se băga în toate discuțiile. În timp pe cei doi i-a apropiat tocmai foamea Războinicei. Pentru că Musty mai găsea diverse surse de hrană, iar Mellina efectiv plângea de foame, ea a găsit în el un adevărat protector. Astfel cei doi au devenit prieteni foarte buni.