Combinați aceste ingrediente naturale și veți obține o băutura minune cu gust de cafea! Este super sănătoasă și bună pentru înfrumusețare

de: Ana Toma
14 aug. 2020
Combinați aceste ingrediente naturale și veți obține o băutura minune cu gust de cafea! Este super sănătoasă și bună pentru înfrumusețare

Cafeaua este nelipsită din tabieturile noastre, iar renunțarea la această băutură delicioase este destul de dificilă. Totuși, specialiștii vin în ajutor persoanelor care vor să înlocuiască cafeaua. Este vorba despre o băutură mult mai sănătoasă pentru organismul tău.

Dacă simți nevoia să renunți la cafea, această băutură bogată în nutrienți este soluția perfectă. Chiar dacă savoarea nu se compară cu cea a cafelei, beneficiile sunt aceleași, ba din contră, este mult mai sănătoasă pentru organismul tău.

Noua băutură este un mix al unora dintre cele mai sănătoase produse naturale cu numeroase beneficii pentru sănătatatea ta.

Pentru a o prepara ai nevoie de pudră de roșcove, tumeric și pudră de maca. Se toarnă apă fierbinte peste cele trei ingrediente, apoi este gata de consumat.

Ce beneficii îți oferă

Pudra de roscove joacă rolul unui îndulcitor natural. Ea este o sursă bogată de antioxidanți și conține polifenoli, care lupta împotriva radicalilor liberi. De asemenea, este un ingredient minune în lupta împotriva îmbătrânirii și încurajează regenerarea celulară.

Tumericul este și el un aliat al organismului tău. Acesta este un condiment antiinflamator, care are rolul de a-ți menține sistemul imunitar puternic și de asemenea, contribuie la sănătatea inimii tale.

Pudra de maca este și ea bogată în nenumărate beneficii. Aceasta ere la bază vitaminele B1, B2 și B6, fier, calciu și alte ingrediente esențiale pentru sănătatea femeilor. De asemenea, pudra de maca este cunoscută foarte bine pentru faptul că reduce oboseala și crește fertilitatea.