Cristi Borcea a angajat-o pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Ce salariu neașteptat îi oferă lunar

15 iul. 2021
Cristi Borcea a angajat-o pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Ce salariu neașteptat îi oferă lunar
Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru are doar 24 de ani și a surprins pe toată lumea cu preparatele sale din cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. De altfel, aceasta a și câștigat marele trofeu, iar Cătălin Scărlătescu promisese că o va angaja la restaurantul lui. Și dacă oferta mult visată a întârziat pentru tânăra bucătăreasă, ea s-a angajat la Cristi Borcea.

Narcisa Birjaru a primit o ofertă de nerefuzat. Ea va coordona bucătaria restaurantului celui mai nou hotel al lui Cristi Borcea. Acesta se află în Olimp, iar ea va fi angajată doar în perioada sezonului estival. Pentru a accepta propunerea a pus și câteva condiții.

Ce condiții i-a pus Narcisa Birjaru lui Cristi Borcea pentru a lucra pentru el

Să poată veni și soțul său, Alex, cu care este căsătorită de zece ani și să i se asigure atât ei, cât și lui cazarea și masă. De altfel niște cereri deloc exagerate.

Jurnaliștii de la Fanatik susțin că Narcisa Birjaru ar câștiga aproximativ 1.500 de euro lunar pentru munca depusă, un salariu foarte bun, ținând cont că ea nu poate fi bucătar principal din cauza lipsei studiilor.

Mai mulți colegi de-ai săi de la Chefi la Cuțite au criticat-o și au spus public că aceasta nu merita premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro. De altfel, ea a fost și cea mai controversată câștigătoare din istoria show-ului.

Narcisa Birjaru, acuzată că a câștigat marele premiu Chefi la Cuțite pe nedrept

Ea a fost acuzată că nu deține tehnicile necesare pentru a deveni vreodată chef, motiv pentru care nimeni nu o va angaja vreodată la un restaurant de lux. Și într-adevăr ofertele nu au venit pentru ea.

”Este restaurantul unui hotel gen all-inclusive. Sunt sigură ca mulți dintre voi ați fost in vacanțe prin străinătate unde ați mai văzut genul ăsta de restaurant. Meniul este cu autoservire, dar și a la carte. Va aștept aici să vă convingeți, veți vedea farfurii frumoase”, a fost replica Narcisei Birjaru pentru cei care i-au spus că se face de rîs lucrând la un restaurant de masă, nu la unul de lux.