Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin

10 apr. 2021
Cu cât o plătește Kanal D pe Raluca Dumitru ca să participe la Survivor România? Antena Stars o plătea cu mult mai mai puțin
Foto: Instagram

Raluca Dumitru este cea mai nouă concurentă de la Survivor România. Aceasta a intrat în concurs, alături de Irisha pentru a completa echipa Faimoșilor, după eliminarea Anei Porgras din competiție. Până acum a lăsat o impresie destul de bună și pare că s-a adaptat destul de rapid la condițiile grele din Republica Dominicană.

Raluca Dumitru a fost cunoscută mai întâi ca fotomodel și era una dintre divele de Dorobanți în trecut. Ea a lucrat și ca asistentă tv la Antena Stars și spera că se va dezvolta tot mai mult în televiziune, pe modelul Ginei Pistol. Doar că, din păcate, cariera ei a stagnat, iar din anul 2018 a dispărut complet de pe micile ecrane.

Ce salariu avea Raluca Dumitru la Antena Stars și cu cât o plătește Kanal D

Raluca Dumitru era asistentă Tv și făcea echipă cu Răzvan Botezaru la Star Matinal. Cei doi aveau salarii modeste pentru prestațiile depuse, 500 și respectiv 700 de euro. Pentru că erau veșnic nemulțumiți și cereau mai mulți bani, într-un final, producătorii au ales să le restructureze posturile.

Raluca a fost nevoită să se reinventeze și să dezvolte un business în online, din care se întreține. Contractele ei de imagine s-au împuținat, așa că propunerea celor de la Survivor România a venit ca o binecuvântare pentru ea. Potrivit voceabanilor.ro, ea primește de la Kanal D, pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în competiție, câte 1.000 de euro.

Dacă va rămâne timp de o lună, înseamnă 4.000 de euro, o sumă de 8 ori mai mare decât cea primită de la Antena Stars pentru munca depusă. Este drept că și condițiile sunt altele, dar în momentul de față contractul este unul care o mulțumește pe Raluca Dumitru, mai ales că apariția ei la Kanal D îi aduce un plus și la capitolul imagine.