Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

10 apr. 2021
Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România
Ana Porgras eliminată de votul lui Jador de la Survivor România

Peste 100.000 de persoane au semnat petiția online, prin care cereau Kanal D să o readucă pe Ana Porgras înapoi în competiția Survivor România. Doar că între timp fosta campioană mondială la gimnastică artistică a ajuns în România și le-a mulțumit fanilor pentru susținerea lor, dar a venit și cu câteva precizări care au calmat spiritele.

Deși Ana Porgras nu s-a remarcat prin show, mai exact prin conflicte și victimizări la Survivor România, aceasta a fost o concurentă foarte iubită, în special prin prisma rezultatelor sale sportive. În intervențiile sale la Kanal D, ea a transmis că are o relație foarte specială cu Zanni și că speră ca acesta să câștige trofeul Survivor România. De asemenea, ea i-a luat apărarea lui Jador.

Ce spune Ana Porgras despre Jador

Jador nu trebuie sa fie condamnat sau judecat pentru nominalizarea pe care a facut-o, el pur si simplu a nominalizat si eu am inteles si sper ca si voi sa intelegeti treaba asta si sa nu il condamnati”, a spus Ana Porgras.

În ultimul episod de la Survivor România și Zanni a spus că nu are de gând să se certe cu Jador pentru că a propus-o pe Ana spre eliminare, deși el a fost cel mai afectat. El a precizat că probabil marea gimnastă a plecat din competiție pentru că publicul nu a votat-o, iar asta s-a întâmplat deoarece nu a făcut show, ceea ce noile concurente o fac din plin.

„Nu știu dacă ma înțelegeți dar Survivor inseama mai mult de ce se vede la televizor, e o competiție in care treci de la agonie la extaz, de la lacrimi de fericire la lacrimi de tristete, de la gândul de a renunța la gândul ca ai vrea sa ajungi pana la capăt și sa îți demonstrezi tie ca ești un învingător.

Din păcate drumul meu in aceasta competiție se termină după cum spunea tot timpul domnul Daniel Pavel aici și acum, însă rămân cu niște învățături pe care cu siguranța nu le voi uita niciodată. Și vreau sa va spun doar atât,sunt mândra ca am făcut parte din echipa Faimosilor și ca am reușit aproape de fiecare data sa ajut echipa sa fim învingători in duelurile cu Razboinicii. Am plecat din aceasta competiție simțind ca sunt o campioana exact cum am plecat din gimnastica fiind o campioana”, a mai spus Ana Porgras la Kanal D.

Cine va pleca de la Survivor România

Cea care are mari șanse să fie următoarea eliminată din competiția Survivor România este Mellina, care a clacat psihic complet după ce Maria a fost eliminată de la Survivor România. Cel care o echilibra cel mai mult a fost Musty, însă și acesta a părăsit Republica Dominicană în urmă cu ceva timp.

Cel care continuă să facă toate strategiile este Sorin, care deși este un concurent slab din punct de vedere sportiv, reușește să-i manipuleze pe toți ceilalți pentru a se menține în joc.