Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Fulgy, fiul Clejanilor? Acesta a fost de mai multe ori la dezintoxicare

28 apr. 2021
Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Fulgy, fiul Clejanilor? Acesta a fost de mai multe ori la dezintoxicare
Familia Clejanilor

Manole Dan Constantin Fulgeraș sau Fulgy cum îl știe toată lumea este fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță din Clejani. Ca și sora lui, Margherita, și el a avut mari probleme cu drogurile. De altfel, a fost implicat în numeroase scandaluri, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal și a fost obligat de oamenii legii să se interneze într-o clinică pentru dezintoxicare.

De altfel, el a fost de mai mult ori în astfel de centre, dar fără prea mult succes. Ei bine, se pare că în ultima perioadă a devenit băiat cuminte. S-a schimbat total. S-a apucat de sport și a preferat să se izoleze acasă pentru a evita anturajele. Pentru a-și ocupa timpul în pandemie, el a investit bani mulți într-o emisiune online, pe care vrea să o lanseze în curând.

Cu ce se ocupă Fulgy de când a renunțat la droguri

„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine. Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate.

În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma. Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a dezvăluit Fulgy la Antena Stars.

Fiul Clejanilor a ținut să precizeze că a investit zeci de mii de euro în noul lui proiect și că momentan acesta nu-i aduce niciun venit. Chiar dacă mulți i-au spus că este prea scump ceea ce încearcă el să facă, acesta a transmis că îi plac lucrurile de calitate și că este sigur că în timp va avea succes.