Surpriză de proporții! O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va fi implicată într-un mega proiect: „Cu siguranță au contat și rugaciunile”

30 nov. 2020
Surpriză de proporții! O super vedetă a semnat cu Kanal D! Va fi implicată într-un mega proiect:

Emoții mari pentru cea pe care fanii o numesc în număr mare super vedetă și asta pentru că a bifat o performanță foarte greu de egalat. A reușit să câștige de două ori trofeul celui mai urmărit reality show din România, „Puterea Dragostei”. Este vorba despre Bianca Comănici care s-a impus surprinzător în primele două ediții ale emisiunii prezentate la acel moment de Andreea Mantea.

Aceasta a fost votată de fani în număr foarte mare și continuă să fie un nume puternic pe rețelele de socializare. Are sute de mii de fani, care sunt foarte interesați în continuare să afle detalii din viața concurentei lor preferate, chiar dacă aceasta nu mai face parte din niciun show.

Bianca Comănici vine, însă cu vești foarte bune. Într-un live pe Youtube, ea a anunțat că a semnat un contract cu Kanal D și că va fi implicată într-un mega proiect. Cea mai mare parte a fanilor au felicitat-o și i-au urat succes, iar câțiva au speculat pe seama acestui subiect. În timp ce unii cred că va fi concurentă la Survivor România, alții sunt de părere că va face parte din emisiunea Bravo! Ai stil, prezentată de Ilianca Vandici.

Ce spune Bianca Comănici despre noul proiect

„Eu stiam de acest proiect de acum o lună, dar nu am putut să spun. Voiam sa stiti ca va urma ceva, v-am rugat la un moment dat sa va rugati pentru mine pentru ca aveam nevoie de succes și l-am avut. Cu siguranță au contat și rugaciunile voastre.

A trebuit să trec de un interviu și nu a fost un interviu foarte ușor, însă vă mulțumesc vouă și lui Dumnezeu și mamei mele. Din păcate, nu pot să spun foarte multe. Aș vrea să vă spun mai mult de atât, sunt foarte entuziasmată.

Cristi m-a sunat pentru că nici el nu știa despre ce este vorba, singura persoană care a știut a fost mama. Nu pot să spun multe pentru că este confidențial, dar mi se face pielea de găină când mă gândesc. O să vedeți la momentul oportun și cu siguranță toți Bibișorii o să fie extrem de mândri.

Nu încurajez să nu faceți facultate, abia aștept să încep facultatea, dar mulțumesc pentru această oportunitate. Cu siguranță mi se vor deschide alte porți, voi merge pe alte drumuri importante”, a spus Bianca Comănici într-un live publicat pe pagina ei de YouTube.