Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

minodora

Minodora a dus vreme de mulți ani o bătălie dură împotriva kilogramelor în plus. Aceasta a apelat până și la o operație de micșorare a stomacului, însă, după ce a slăbit în primă fază aproximativ 19 kg, s-a îngrășat la loc.

Stilul de viață dezorganizat, mesele neregulate, formate din alimente procesate, la care se adaugă pastilele luate constant de artistă, au contribuit din plin la kilogramele în plus.

„Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut și 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă,” declara în trecut Minodora.

De ce nu a funcționat operația de micșorare a stomacului?

Minodora a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, însă nici această soluție nu a ajutat-o pe termen lung.

„M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat”, a povestit Minodora, pentru Viva.

Cum a reușit Minodora să scape de 40 de kg?

Până la urmă, Minodora a înțeles că nu există o soluție minune pentru a scăpa de kilogramele în plus. E nevoie de determinare și mult autocontrol. Astfel, a început să mănânce la ore fixe, să renunțe la gustările dintre mese și să se culce seara devreme, în jur de ora 20.00, pentru a nu i se face foame din nou.

„Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În Ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului.

Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă.

Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame.

Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare.”, a mai menționat Minodora, pe Facebook.

Revista Presei