Cum arăta Klaus Iohannis când avea 17 ani? „Terminator ai fost de mic”. Lista comentariilor savuroase de pe pagina de facebook

01 iun. 2021
Cum arăta Klaus Iohannis când avea 17 ani?

Cu ocazia Zilei Copilului, de 1 Iunie, președintele României a postat o fotografie cu el, de când avea 17 ani. Așa cum era de așteptat a curs cu comentarii pe pagina de facebook a lui Klaus Iohannis. Unii i-au urat numai de bine, în timp ce alții l-au criticat aspru pentru modul în care a condus țara în ultimii ani.

Cum arăta Klaus Iohannis când avea 17 ani? Multe doamne l-au catalogat drept un bărbat foarte frumos, în timp ce alții au ales să facă glume pe seama șefului statului. O parte dintre cei care au comentat s-au arătat, însă extrem de dezamăgiți de modul de exprimare a multor cetățeni și au transmis că gradul scăzut de cultură este vizibil.

Klaus Iohannis la 17 ani. Foto: Facebook

Am selectat câteva dintre cele mai amuzante comentarii de pe pagina de facebook a președintelui Klaus Iohannis, la fotografia din urmă cu 44 de ani. Șeful Statului va împlini pe 13 iunie 62 de ani.

Lista comentariilor savuroase de pe pagina de facebook a președintelui Klaus Iohannis

„Ați fost un fecior foarte frumos !
Frumos sunteți si acum , va apreciez, va ador.!
Succes in continuare, sunteti o persoană puternica si un bun conducător !
Respect domnule presedinte Iohanis !”

„Frumos, ca iarna fără sobă”

„Un copil frumos și serios, ca și acum. Domnule președinte, respect și admirație!”

„Terminator ai fost de mic.”

„Tu te-ai născut bătrân.”

„Chiar și prin poză, transmiteți o incredibilă stare de bine. Numai o secundă m-am uitat și deja mi se pare munca mai ușoară!”

„Cand ieseai prin parc, iti aruncau porumbeii paine…”

„Ati avut potential de tânăr! Domnule presedinte, cred ca le trece un fior pe spate pesedistilor ( si nu numai) cand privesc aceasta fotografie! Multă sanatate si putere de muncă!”

„In tinerete …asta erea tipul de baieti care imi placeau. Sunt greu de cucerit ! Frumosi, seriosi si …muti. 🤣. Sa recunoastem ca a fost . . frumos”

„Un copil nefericit , care a ajuns presedinte din ciuda.”