Dana Budeanu, delir total la Antena 3: „Domnul Președinte Iohannis, aveam călduri…”. A urmat apoi o criză de râs halucinantă

26 mai 2021
Dana Budeanu, delir total la Antena 3:

După ce Gabriela Cristea a pierdut alegerile locale, Dana Budeanu intrase într-un con de umbră. Aceasta părea că nu mai are nimic de spus, după ce luni întregi i-a făcut campanie prietenei sale, încercând să-i facă de râs pe adversarii acesteia și numindu-i fătălăi. Doar că de ceva timp, designerul a revenit în forță.

Dana Budeanu a devenit o prezență obișnuită la Antena 3. Aceasta și-a lansat recent o aplicație, unde-și postează monologurile, pe care altă dată publicul le putea urmări gratuit. Acum pentru a avea acces la conținul pe care aceasta îl pune la dispoziție, fanii trebuie să plătească 200 de lei.

Dana Budeanu, invitată permanent la Antena 3

Mulți au criticat-o pentru că cere bani pentru acest lucru, iar numărul descărcărilor aplicației sale este foarte mic. Astfel că și impactul știrilor pe care încearcă să le lanseze este minim. Din acest motiv, Dana Budeanu apare tot mai des la Antena 3, care-i preia imaginile și o și promovează.

Invitată la emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescut, designerul a făcut o criză de râs, după ce a ascultat discursul președintelui Klaus Iohannis, referitor la schimbările climatice. Acesta a făcut declarațiile chiar înaintea Consililului Europei, unde se aborda această temă.

Dana Budeanu, criză de râs, din cauza lui Klaus Iohannis

„Domnul Președinte Iohannis, și pe vremea dvs. a copilărie aveam călduri, și pe vremea părinților mei, și ai bunicilor noștri. Oricum pe noi nu ne afectează asta, că nu avem economie. E pentru ăștia care au economie, care pot să se joace.

Ați vorbit de solidaritate asta, noi care am donat 300 de mii de doze de vaccin Republicii Moldova. Păi nu avem și noi parte de solidaritate de la nemți, francezi? Că și noi suntem amărâți față de ei. De ce nu sunt așa solidari cu noi? Să ne doneze orice. Să preia ei cu încălzirea globală. Că noi suntem niște nimeni care trebuie să ascultăm de alții.

Urmează încălzirea globală. Pandemia s-a terminat. Și totul e bine. S-a găsit o soluție. O dată la doi ani stai în casă. Stai în casă o luna – două, o dată la doi ani. E bine și pentru sistem. Și nu mai emiți nimic, mergi cu trotinetă ca domnul Năsui. Și scad emisiile. Și iar ne dă doi ani liber, dup-aia iar ne închid în casă două luni. Puteau să ne-o dea așa din start, fără virus.”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.