Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Meghan Markle! Actrița acuză Familia Regală de rasism și provoacă un scandal mondial 

de: Ana Toma
08 mart. 2021
Cum arată și cu ce se ocupă părinții lui Meghan Markle! Actrița acuză Familia Regală de rasism și provoacă un scandal mondial 
Meghan Markle

Mehgan Markle este din nou în atenția publicului după interviul oferit cunoscutei realizatoare tv Oprah Winfrey. După ultima declarație făcută însă de soția lui Harry, ies la iveală noi detalii despre părinții lui Meghan Markle. 

Meghan Markle și prințul Harry și-au deschis sufletul în interviul acordat lui Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au vorbit despre cele mai neplăcute momente pe care le-au petrecut la Casa Regală.

Meghan Markle acuză Fammilia Regală de rasism

Printre mărturisirile făcute de soția lui Harry, una care a ieșit în relief a fost cea că unii dintre membrii familiei regale britanice au exprimat în faţa soţului ei, prinţul Harry, îngrijorări cu privire la culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie.

Mai mult de atât, ducesa de Sussex a mai mărturisit că fiului lor Archie i-a fost negat titlul de prinţ din cauza îngrijorărilor existente în rândul familiei regale legate de culoarea pielii sale.

„Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a declarat Meghan Markle în interviul difuzat duminică seară de CBS.

Ducesa de Sussex nu a vrut însă să spună numele celor care au făcut declarațiile, iar până în momentul de față, Palatul Buckingham nu a făcut niciun comentariu. 

Cine este tatăl lui Meghan Markle 

După ce Meghan Marke a acuzat Familia Regală de rasism, am vrut să aflăm cine sunt, de fapt, părinții ei. Ducesa de Sussex provine dintr-o familie birasială. Tatăl ei se numește Thomas W. Markle și are origini olandeze, dar și irlandeze. 

Tatăl actriței a avut o carieră tot în domeniul televiziunii, la fle ca și fiica sa. El a lucrat ca director de lumini pentru show-uri TV importante, inclusiv Familia Bundy și General Hospital – în 2011 acesta câștigând și un Premiu Emmy pentru contribuția adusă în cadrul acestui serial.

După ce și-a finalizat cariera, s-a mutat în Mexic, iar relația cu fiica sa nu mai funcționează atât de bine. 

Meghan și tatăl ei, Thomas Markle

Cine este mama lui Meghan Markle

Mama lui Meghan Markle se situează la polul opus. Spre deosebire de fiica și fostul ei soț, Doria Ragland, locuiește în Los Angeles și nu are o carieră în domeniul televiziunii. Ea lucrează ca instructor de yoga și psihoterapeut. 

Dorina Ragland și Thomas Markle s-au cunoscut după ce bărbatul a divorțat de prima lui soție, iar de când au ales să fie împreună, Dora a avut un job temporar la studiourile unde lucra acesta.

Cei doi s-au căsătorit în 1979, iar după doi ani a apărut pe lume și Meghan Markle. Spre deosebire de relația tată-fiică, ducesa de Sussex este mult mai apropiată de mama sa pe care o descrie ca fiind extrem de amuzantă. 

”Ne distrăm foarte bine împreună și mi se pare atât de reconfortant sprijinul ei”, mărutrisea Meghan despre mama sa.

Meghan Markle și mama ei Doria Regland