Cum scăpăm de celulită și cum o ascundem? La final, pielea va arăta mai sănătoasă și mai tonifiată

de: Ana Toma
07 aug. 2020
Cum scăpăm de celulită și cum o ascundem? La final, pielea va arăta mai sănătoasă și mai tonifiată

Celulita este una dintre cele mai neplăcute părți ale aspectului corporal în cazul femeilor. Apare odată înaintarea în vârstă, iar la baza ei stă alimentația. Vrei să porți pantaloni scurți fără a avea rețineri? Iată trei trucuri pe care le poți folosi pentru a masca celulita de pe corp. 

Unul dintre cele mai importante treucuri este masajul pielii. Nu cu mâna, ci cu peria uscată. Periajul uscat stimulează circulația sângelui și ajută pielea să arăte mai uniform.

Pielea trebuie masată de sus în jos, începând de la piept și până la mâini și picioare. Acest truc rapid te ajută să ai o piele mai luminoasă, tonifiată, iar picioarele tale vor fi mult mai relaxate.

Un alt truc pe care multe femei îl folosesc este scrubul. Nu orice fel de scrub, ci unul natural, cu zaț de cafea. Cofeina oferă fermitate pielii tale, iar printr-un masaj corect în timpul exfolierii, vei constata o schimbare radicală în ceea ce privește aspectul pielii tale.

Nu uita de bronz!

Cu toții știm că o piele bronzată maschează foarte bine imperfecțiunile pielii. Dacă îți dorești să ascunzi celulita, bronzul va face acest lucru pentru tine fără prea multe bătăi de cap.

Dacă nu ai ocazia să mergi la plajă, poți folosi un autobronzat cu aspet natural. Pe lângă faptul că maschează celulita, pielea bronzată va părea mult mai tonifiată decât înainte.