Cine este iubitul actual al frumoasei Alexandra Dinu, jurata Românii au Talent. Ce studii are, cu ce se ocupă și cum se înțeleg cei doi

de: Ana Toma
31 mart. 2021
Cine este iubitul actual al frumoasei Alexandra Dinu, jurata Românii au Talent. Ce studii are, cu ce se ocupă și cum se înțeleg cei doi
Alexandra Dinu

Alexandra Dinu trăiește o viață de poveste. Este juratul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din România, Românii au talent și de asemenea trăiește o intensă poveste de dragoste cu iubitul său din Statele Unite.

Dacă credeți că distanța desparte oamenii, în cazul Alexandrei Dinu, distanța nici măcar nu se simte. Vedeta a mărturisit recent că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și au reușit să găsească echilibrul pe care mulți îl caută.

Cine este iubitul Alexandrei Dinu

Producătorul american de film Jeffrey Greenstein este jumătatea Alexandrei Dinu. Poate că nu este atât de cunoscut în România, însă la Hollywood, numele lui este pe buzele multor vedete. De-a lungul activității sale, acesta s-a ocupat de vânzarea și distribuirea a peste 50 de filme produse de studio, care au adus încasări de 1,75 miliarde de dolari.

Deși este regizor, el nu a urmat studii în acest domeniu. Iubitul Alexandrei Dinu a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Florida. Dacă vă întrebați cum se înțeleg cei doi, ei bine, cuvintele spun tot. Bărbatul este extrem de îndrăgostit și s-a dat de gol chiar singur pe rețelele de socializare.

Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă.

Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”, mărturisea Jeffrey Greenstein.

Alexandra Dinu a găsit echilibrul

Jurata de la Românii au talent a vorbit și ea despre modul în care decurge o relație la distanță. Ea mărturisea că echilibrul contează, mai ales atunci când există iubire și înțelegere. Alexandra Dinu susținea că experiența a ajutat-o să înțeleagă că iubirea nu este posesie, ci admirație, dar și respect reciproc.

Cred în echilibru! Când iubim, trebuie să avem înţelegere pentru cel de lângă noi, să îi înţelegem şi defectele şi să le acceptăm. De-a lungul experienţelor prin care am trecut, am înţeles că iubirea nu este posesie, iubirea înseamnă respect reciproc şi admiraţie. Cât despre gelozie… to be continued (râde)… Glumesc, evident”, a mărturisit Alexandra Dinu pentru okmagazine.

Rețeta pentru o astfel de relație nu este una perfectă, însă un lucru este clar. Alexandra Dinu preferă să țină totul doar pentru ea. Vedeta a mai povestit că nu își dorește să facă un spectacol public din viața sa personală și preferă să fie rezervată în legătură cu acest subiect.

”Cred că fiecare om şi fiecare cuplu are dreptul de a alege cum preferă să-şi trăiască viaţa şi cât de mult vrea să arate din ceea ce face. Avem exemple din ambele situaţii: oameni pentru care expunerea nu a funcţionat bine, dar şi cupluri care sunt fericite şi îi ţin foarte aproape pe cei care îi urmăresc în mediul online. Deci nu există o reţetă perfectă, ci depinde de cum simţi şi ce consideri că se potriveşte pentru tine. Eu, personal, sunt mai rezervată şi consider că nu trebuie să fac din viaţa mea un spectacol public”, a mai spus Alexandra Dinu.