Cine a fost iubitul secret al Loredanei Groza. Detalii intime despre jurata X Factor ies la lumină

de:
17 nov. 2020
Cine a fost iubitul secret al Loredanei Groza. Detalii intime despre jurata X Factor ies la lumină

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România la momentul actual. Are o voce deosebită și întotdeauna este o prezență impecabilă. Puțini știu însă, detalii despre viața intimă a juratei de la X Factor.

Loredana Groza are o căsnicie pe care mulți și-ar dori-o. Ea este căsătorită cu Andrei Boncea de 22 de ani, iar cei doi se înțeleg extrem de bine.

Totuși, artista a mărturisit că până la momentul în care a avut o relație serioasă, a mai cunoscut și alți bărbați, însă a fost mereu o persoană cuminte.

”Eu am fost întârziată cu sexul, ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie, voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil.

Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit Loredana Groza, într-un interviu acordat pentru Andreea Esca.

Primul sărut al Loredanei Groza

Artista a vorbit și despre prima relație pe care a avut-o, sau mai degrabă primul sărut. Un cameraman a fost cel care a motivat-o să facă acest pas.

”La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Vedeta de la Antena 1 a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața ei personală, însă în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Viva, aceasta a vorbit despre secretele unei căsnicii de succes. Gelozia și încrederea sunt elemente de bază, după părerea Loredanei.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a mărturisit artista.