Dezastru la Survivor România! Cine sunt singurii Faimoși care au adus puncte? Ce a pățit Jador

10 ian. 2021
Dezastru la Survivor România! Cine sunt singurii Faimoși care au adus puncte? Ce a pățit Jador
Una din probele de concurs de la Survivor România

Dacă în prima zi de concurs, Faimoșii s-au descurcat foarte bine și au fost la un pas să câștige, nu același lucru s-a întâmplat în ziua 2, când au avut un joc pe uscat. Seara s-a terminat dezastruos la Survivor România pentru echipa roșie care a fost din nou învinsă, însă de data aceasta la distanță.

Au curs multe lacrimi în echipa Faimoșilor. Majda și Alexandra Stan au plâns la final, când au fost învinse de adversarele din echipa albastră, dar au fost încurajate de pe margine de băieți, care le-au spus că vor fi mai puternice în viitor.

Scorul ajunsese deja la 8-3, când doar Jador, Culiță Sterp și Elena Marin reușiseră să aducă fiecare câte un punct echipei lor. Simona Hapciuc, după ce cu o zi în urmă a pierdut de trei ori, acum a reușit să o învingă pe Roxana Ghiță, cea care reușise 4 puncte în proba precedentă.

Jador, cu capul plecat

Scorul era 8-4, iar pe traseu a intrat Jador, care era neînvins și care le spusese adversarilor că el îi va bate pe toți unul câte unul pentru că deși de profesie este cântăreț, s-a dovedit a fi un sportiv mai bun decât ei. Cu toate acestea a fost învins de Sorin și a terminat proba cu capul plecat.

Apoi a țipat, s-a enervat și s-a depărtat de colegii lui. În cele din urmă, Sorin de la Războinici a mers să-l îmbrățișeze, dar Jador a continuat să stea cu capul plecat. Scorul era 9-4 și Războinicii erau ca și câștigători ai probei.

Roxana Ghiță de la Războinici a pierdut de două ori

Roxana Ghiță a intrat din nou pe traseu pentru a-și lua revanșa și în fața ei s-a aflat Elena Marin, cea care reușise un punct pentru echipa ei. Roxana a fost din nou învinsă, iar scorul a devenit 9-5. Războinica s-a enervat teribil și aproape a început să plângă, în ciuda încurajărilor colegilor ei.

Între timp, imagini cu Jador extrem de afectat că a pierdut un punct rulau pe Kanal D, semn că artistul este extrem de ambițios și de sever cu el însuși.

Cătălin Moroșanu și Lucian Barbu, profu de înot a fost și ultimul duel al serii. Renumitul luptător nu a făcut față probelor sportive până acum. Acesta a pierdut deja de trei ori în competiție până acum.

Jocul din cea de-a doua seară Survivor România s-a terminat cu 10-5 pentru Războinici care au câștigat instrumente necesare pentru a-și amenaja casa și a-și procura mâncarea.