Cutremur în showbiz! Cine este mama Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. S-a aflat adevărul despre așa zis rusoaică

de: Ana Toma
13 nov. 2020
Cutremur în showbiz! Cine este mama Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi. S-a aflat adevărul despre așa zis rusoaică

Alex Bodi nu a pierdut prea mult timp după despărțirea de Bianca Drăgușanu și a căzut direct în brațele rusoaicei Daria Radionova. Nu mulți știu însă prea multe detalii despre viața noii iubite a lui Alex Bodi, dar și despre trecutul ei.

Daria Radionova este în centrul atenției în ultimele zile, după ce Alex Bodi a renunțat la Bianca Drăgușanu și s-a refugiat în brațele ei. Totuși, nu totul este ce pare a fi. Deși este o persoană atrăgătoare și apreciată pe rețelele de socializare, înainte de a deveni celebră, noua iubită a lui Alex Bodi arăta complet diferit, iar noul aspect se datorează intervențiilor chirurgicale care au modificat-o total.

Aceasta și-a făcut rinoplastie, implanturi mamare și a optat și pentru acid hialuronic în buze, lucru pe care și Bianca Drăgușanu l-a făcut.

Deși se știa până acum că Daria este rusoiacă, aceasta a vorbit deschis despre naționalitatea sa și se pare că mama sa vine din cu totul altă țară. Într-adevăr, afacerista de la Londra s-a născut în Rusia, însă mama sa este de origine poloneză, iar o mare parte a vieții și-a petrecut-o în Moldova, potrivit wowbiz.ro.

„Țara în care m-am născut este Rusia, în orice caz trăiesc în Moldova încă din copilărie din cauza anumitor circumstanțe. Naționalitatea mea și a fratelui meu este rusă, totuși mama mea este poloneză.”, spunea Daria Radionova, pe blogul ei personal, în urmă cu ceva timp.

Umilință pentru Bianca Drăgușanu 

Daria Radionova a umilt-o crunt pe Bianca Drăgușanu. Cele două dive au pornit un adevărat scandal după ce s-a aflat că Alex Bodi are o nouă iubită. ”Mizeria ta nu va ajunge la mine”, sunt doar o parte din jignirile pe care afacerista de la Londra le-a lansat la adresa blondinei.

”Nu vreau să cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea! Dar vreau să spun că tot ceea ce face arată stupid și amuzant. Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce?

Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de răs! Oprește-te și privește înapoi și trage concluziile! Mizeria ta nu va ajunge la mine. Vei rămâne doar pătată. Gândește-te la asta. Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat cum să-ți schimbi aspectul pe Instagram, păcat că nu poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul tău”, a scris Daria.

Cum arăta Daria Radionova înainte de operațiile estetice

Sursă foto: Blog Daria Radionova