Cutremur în showbiz! Pepe și Oana Zăvoranu din nou împreună! Reacția fulger a Oanei: ce au spus fanii

oana zavoranu pepe

Pepe și Oana Zăvoranu au fost căsătoriți din 2006 până în anul 2011 și păreau un cuplu extrem de sudat. Cei doi se iubeau foarte mult, iar despărțirea a fost una cu mult circ. Acuzațiile au curs în valuri de ambele părți, iar Pepe chiar a plâns în direct. Mulți au spus atunci că el nu va mai putea iubi niciodată o altă femeie.

Divorțul de Raluca Pastramă a reaprins flacăra iubirii dintre el și Oana sau cel puțin asta își doresc fanii. Mai mulți internauti au luat cu asalt pagina de facebook a vedetei pentru a o îndemna să revină în cuplu cu Pepe pentru că doar alături de el va cunoaște iubirea adevărată.

De altfel și jurnaliștii de monden au adus în discuție această ipoteză ținând cont de iubirea mare care i-a legat pe cei doi. Mulți au spus că Pepe nu a putut să o uite niciodată pe Oana și nici ea pe el și că cele două căsătorii ale acestora sunt doar falsuri.

„Eu cred că Pepe n-a încetat niciodată să te iubească! Nu te-a uitat o clipă, apăreai peste tot în viața lui. Poți face 10 copii doar de dragul de a fi „în rând cu lumea” cum credea el, dar niciodată nu te-a uitat. O spune cu atâta usurință, a băgat divorț, asta e. Cand iubești nu te împaci așa ușor cu ideea. El n-a fost niciodată în acel film. A încercat doar din ambiție, să-ți arate că el își face familie:, i-a spus Oanei una dintre admiratoarele sale.

Oana spune nu, dar fanii sunt convinși că va reveni alături de Pepe

Aceasta i-a dat o replică destul de caustică, dar mult mai controlată ca de obicei. A insistat că pentru ea Pepe este un capitol închis pentru totdeauna. Cu toate acestea fanii nu cred acest lucru.

„Deși ultima parte a comentariului tău îmi jignește cumva actualul mariaj, știu că nu e cu intenție… ești un om inteligent și dacă ar fi existat mai mulți ca tine, nu mai eram eu linșată mediatic de cel ce azi joacă’ un rol prost și face pe victima… nu mai spera în van, ce e în spate nu mai poate fi niciodată în față (…) Te pup și crede-mă că sunt bine cum sunt acum și îmi doresc ca lumea să nu mai viseze la ceva ÎNCHEIAT PENTRU TOTDEAUNA”, a răspuns Oana Zăvoranu.

„Da… părerea mea este următoarea… chiar dacă deranjează…. tu fără Pepe nu vei fi fericită … mă refer la chimia care a fost între tine și el, Pepe fără tine nu va fi fericit… voi doi sunteți suflete pereche… se vedea asta chiar de pe „lună” nu am nevoie să-mi dai dreptate eu v-am urmărit de la început….ce-ai trăit alături de el a fost adevărată dragoste….în rest cancan”, i-a scris o altă dana Oanei Zăvoranu.

Oana i-a răspuns și acesteia. Doar că nu prea a avut câștig de cauză. Fanii îi vor din nou împreună și probabil că dacă cei doi s-ar revedea, sunt mari șanse ca falcăra iubirii să se reaprindă.

„Dar când eram SINGURĂ și a instigat pe toată lumea ca să mă linșeze mediatic, TU LA CE TE UITAI , EȘTI AMNEZICĂ SAU PUR ȘI SIMPLU TUPEISTĂ?”, i-a replicat Oana.

Revista Presei