Cutremur în showbiz-ul românesc! George Burcea a rupt tăcerea: Există mai multe femei în viața mea

andreea-balan-burcea

Cutremur în showbiz-ul românesc. George Burcea a rupt tăcerea. Actorul a vorbit pentru prima oară despre cum se simte după despărțirea de Andreea Bălan și cum a trecut peste momentele dificile din ultima perioadă. Multă lume va rămâne șocată. 

Pentru prima oară, George Burcea a decis să vorbească deschis despre viața sa personală și despre schimbările care au apărut în ultima perioadă.

Fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit într-un interviu acordat pentru Unica care sunt prioritățile sale în acest moment și dacă a apărut cineva în viața sa sau nu.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire.

După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.

Cum se simte după despărțirea de Andreea Bălan

Întrebat despre cum se simte după despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a mărturisit că niciodată nu a vrut să discute despre acest subiect.

Actorul a mai povestit că ultimele luni și le-a petrecut având grijă de fiicele sale și concentrându-se pe carieră.

”În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin…spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine.

Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a mai povestit acesta.

Revista Presei