Vestea momentului în showbiz-ul românesc. George Burcea a semnat cu o televiziune de top! Andreea Bălan e terminată

de: Ana Toma
11 aug. 2020
Vestea momentului în showbiz-ul românesc. George Burcea a semnat cu o televiziune de top! Andreea Bălan e terminată

Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. George Burcea revine în televiziune. Actorul va participa la unul dintre cele mai dificile concursuri de la Pro Tv. Andreea Bălan va avea o concurență pe măsură. 

George Burcea va fi prezent în noul sezon al emisiunii ”Fermierul Anului” de la Pro Tv. Concursul este o luptă strânsă dintre orășeni și săteni, iar de această dată, alături de George Burcea vor fi prezenți Anda Adam, Paul Diaconescu și Ana Maria Ababei.

Actorul este de părere că întreaga sa experiență de viață de până acum îi va fi de mare ajutor în cursa pentru premiul cel mare.

”Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”.

Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma”, a mărturisit George Burcea.

O copilărie dificilă

Odată cu despărțirea de Andreea Bălan, au ieșit la iveală o serie de detalii cutremurătoare despre copilăria lui George Burcea. Actorul a trecut prin momente extrem de dificile și nu a avut deloc o copilărie ușoară.

În copilărie, fostul soț al Andreei Bălan a fost la un pas să fie înjunghiat de tatăl său și de asemenea, uneori au fost momente când nu avea bani de mâncare sau unde să locuiască.

”Eu stiu cum este sã nu ai ce mânca (sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ti ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine”, a scris George Burcea pe Instagram, în urmă cu câteva zile.