Scandal monstru la Antena 1! A avut nevoie de avocați. Emily Burghelea are probleme mari

Antena 1

Scandal monstru la Antena 1. Probleme mari pentru Emily Burghelea, fosta asistentă a Mirelei Vaida de la ”Acces Direct”. Aceasta trebuie să dea o sumă colosală emisiunii, în urma demisiei scandaloase pe care a avut-o în direct.

Demisia lui Emily Burghelea a stârnit o serie de controverse. Fosta asistentă a Mirelei Vaida a răbufnit în direct, în urma unor informații despre Vulpița și Viorel, potrivit cărora, Veronica Stegaru ar fi agresată de soțul ei, iar oficialii emisiunii mușamalizează acest aspect.

La scurt timp după demisia acesteia, ”Acces Direct” i-ar fi cerut lui Emily Burghelea o sumă colosală, însă avocații ei au intervenit la timp pentru a rezolva această situație.

”După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație).

I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta”, a mărturisit Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Avocații au intervenit

Fosta asistentă a Mirelei Vaida a spus că marea ei salvare au fost avocații, care au intervenit la timp în acest caz.

”După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat’, a mai spus Emily Burghelea.

Aceasta a mai precizat că povestea violențelor de la ”Acces Direct” este într-adevăr reală, iar o colegă din cadrul echipei ar putea fi martor dacă se va impune problema unui proces.

”Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan.

Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate”, a mai completat Emily Burghelea.

Revista Presei