Cutremur la Antena 1! Mirela Vaida a renunțat: Îți vezi de viața ta cu cine vrei

de: Ana Toma
15 iul. 2020
Cutremur la Antena 1! Mirela Vaida a renunțat: Îți vezi de viața ta cu cine vrei

Cutremur la Antena 1. Îndrăgita prezentatoare de la ”Acces Direct”, Mirela Vaida a pus piciorul în prag. Vulpița și Viorel Stegaru sunt terminați. Decizie de ultim moment. 

Răsturnare de situația la Antena 1, Mirela Vaida a făcut anunțul zilei. Potrivit prezentatoarei Tv, Viorel și Veronica Stegaru au apărut pentru ultima oară la ”Acces Direct”.

Mirela Vaida a dezvăluit în cadrul ediției trecute de la “Acces Direct” că întreaga colaborare cu Vulpița și soțul ei a fost încheiată.

”Fă ce vrei! S-a ales praful de aceste luni. Din acest moment legat de Veronica Stegaru lucrurile nu mai au nicio intersecție. Tu rămâi acolo, îți vezi de viața ta cu cine vrei. (n.r.: Veronica). În acest moment, Doina și colegii de la cameră, șoferul, se urcă în mașină și cu siguranță până la ora 11 noaptea sunt acasă!

Se încheie aici 6 luni de zile din care, din păcate pentru tine, Veronica, nu te-ai ales cu nimic”, a declarat Mirela Vaida la “Acces Direct”.

Vulpița s-a întors acasă

Anunțul făcut de prezentatoarea de la Antena 1 pare să fie confirmat și pe rețelele de socializare de către Veronica.

Marți, cu câteva minute înainte de anunțul Mirelei Vaida, Vulpița a publicat pe Instagram o fotografie în care apare cu fiica ei.

“Fetița mea frumoasă. ❤️ Sunt foarte fericită. Acum vedeți la Acces Direct cum am ajuns acasă. #accesdirect”, a scris Veronica Stegaru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fetita mea frumoasa.