Vedetă Antena 1, atacată cu pietre! Au fost ciuruiți. Momente terifiante chiar în Capitală

Antena 1

Momente terifiante pentru o vedetă Antena 1. Totul s-a întâmplat în Centrul Vechi al Capitalei. A fost atacat cu pietre în plină zi. A povestit întâmplarea pe rețelele de socializare.

Dan Negru a trecut prin momente terifiante în acest sfârșit de săptămâni. Realizatorul Tv a vrut doar să ia prânzul în Centrul Vechi al Capitalei alături de un prieten din Istanbul, însă planurile le-au fost stricate.

În timp ce partenerul său de prânz încerca să surprindă momente artistice în România, o femeie a început să arunce cu pietre în ei.

Dan Negru a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare, alături de un filmuleț în care este surprinsă și atacatoarea ”nervoasă”.

”Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Andrenalina pe care n-o găsești în Milano

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.

Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ??? #româniapitorească”, a scrie Dan Negru pe contul personal de instagram.

Revista Presei