O vedeta Antena 1 a fost confirmată cu noul coronavirus: Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. În ce stare se află

de: Ana Toma
19 iun. 2020
O vedeta Antena 1 a fost confirmată cu noul coronavirus: Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. În ce stare se află

Reluarea filmărilor pentru noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” s-a transformat într-un focar de coronavirus. Mai multe vedete au fost infectate, iar altele încă așteaptă rezultatele testelor.

Printre vedetele infectate se numără Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Marcel Pavel, însă doi dintre ei nu au vrut să discute pe tema acestui subiect.

Andrei Ștefănescu, concurent în cadrul îndrăgitei emisiuni ”Te cunosc de undeva!” a fost prima persoană care a reacționat la scurt timp după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

Acesta a povestit în cadrul unei intervenții în direct la Antena 3, momentele prin care a trecut de la momentul testării pozitive.

”Am fost testat, Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”, a povestit Andrei Ștefănescu.

”Suntem o echipă”

Vedeta a mai povestit că până prezent starea sa este bună, dar medicii au atras atenția că acest lucru se poate schimba în orice moment. Totuși, Andrei Ștefănescu este optimist.

”Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă”, a mărturisit artistul.