Cutremur la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut, de fapt sarcina. Detalii cumplite ies la lumină

de: Ana Toma
26 nov. 2020
Cutremur la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut, de fapt sarcina. Detalii cumplite ies la lumină

Cutremur la Casa Regală. Este vestea care dă totul peste cap. Meghan Markle a trecut prin momente cumplite. Ducesa de Sussex a pierdut sarcina. Regina va fi șocată.

La câteva luni după ce au părăsit Casa Regală, Meghan Markle a făcut o mărturisire fără precedent. Soția prințului Harry a dezvăluit că a suferit un avort spontan în luna iulie a acestui an, scrie Birmingham Mail.

”Știam, în timp ce-l strângeam în brațe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea”, a dezvăluit ducesa de Sussex.

Ea a mai povestit că durearea a fost una ”insuportabilă” și probabil multă lume a trecut printr-o astfel de situație, însă nu au vorbit despre acest lucru.

”Să pierzi un copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini vorbesc”, a adăugat ea.

Cum s-a întâmplat totul 

Meghan Markle a povestit pe larg, șirul întâmplărilor din acea zi tulburătoare. Ducesa de Sussex a povestit că a simțit o crampă destul de ascuțită. Imediat, aceasta a căzut pe podea cu primul ei copil în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menține calmul. În ciuda acestui lucru, Meghan a mărturisit că deja știa că și-a pierdut cel de-al doilea copil.

Prințul Harry a fost atent în tot acest timp și a fost alături de ea întreaga perioadă, având în vedere evenimentele petrecute.

”Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ținându-l de mână soțului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soțul ei o ținea de mână și plângea.