Scandal monstru la Casa Regală: Harry i-a luat apărarea lui Meghan Markle. Ce i-a interzis Regina să facă

de: Ana Toma
22 oct. 2020
Scandal monstru la Casa Regală: Harry i-a luat apărarea lui Meghan Markle. Ce i-a interzis Regina să facă
Photo Must Be Credited ©Alpha Press 073074 19/05/2018 Queen Elizabeth II at St George's Chapel at Windsor Castle for the wedding of Meghan Markle and Prince Harry.

Scandal monstru la Casa Regală. Ies la iveală detalii nebănuite despre cearta aprinsă dintre prințul Harry și mama sa, Regina Elisabeta. Meghan Markle a fost cea care a declanșat totul.

Meghan Markle a creat un haos de nedescris la Casa Regală. Un nou scandal monstru a fost scos la iveală de presa britanică. Întreaga problemă ar fi pornit de la preocuparea reginei față de tiara lui Meghan Markle, iar prințul Harry nu a fost prea încântat de acest lucru.

Presa britanică menționează că au existat nenumărate întâlniri între Meghan Markle și Regină pentru a-și alege tiara din ziua nunți, iar mai multe surse și persoane din interior au povestit despre ceea ce s-a întâmplat. Unii au declarat că a fost o ocazie minunată, în timp ce alții sugerează că a fost o zi stresantă.

Potrivit surselor citate, întreag procesul s-a încheiat cu prințul Harry strigând ”ce vrea Meghan, Meghan primește”. Întreaga situație neplăcută a fost generată de faptul că Meghan Markle ar fi ales o tiara de smarald pe care să o poarte în ziua nunții, dar Regina a spus că nu, știind că ar putea provoca ducesei de Sussex o presă proastă, au declarat surse pentru The Mirror.

Totul a pornit de la o bijuterie

Autorul Robert Lacey menționează faptul că că regina i-a refuzat lui Meghan prima alegere a diademei, dar a existat un motiv bine întemeiat pentru această decizie.

”Neconfirmat de palat – dar nu negat – ni s-a spus că Regina a simțit că trebuie să spună ”nu” la prima alegere a lui Markle. Era vorba de o frumoasă bijuterie de smarald. Despre aceasta se spunea că ”a venit din Rusia”. Acesta a fost codul pentru o origine sensibilă. Comoara a fost una dintre cele care și-au găsit drumul în mâinile Windsor prin canale nedefinite. Bijuteria, pentru un preț nedivulgat, a ajuns aici, după Revoluția Rusă.

A existat un scandal Din acest motiv, tiara de smarald a fost rareori, dacă a fost vreodată, expusă public și nu s-ar potrivi nici palatului, nici lui Meghan în acea primăvară”, spune Robert Lacey.

De asemenea autorul subliniează faptul că prințul Harry nu a luat în calcul contextul și nu a înțeles modul în care Regina Elisabetha a abordat această problemă. Robert Lacey susține că Harry ”a izbugnit într-o criză furie” când i s-a spus viitorei soții că nu poate purta piesa.

După reacția lui Harry a șocat-o pe regină, aceasta oferindu-i un răspuns la care nu se aștepta.

”Erau prezenți membrii din personal, păzind și organizând bijuteriile, așa că era inevitabil ca faimoasa sa exclamație să nu-și găsească drumul către lumea exterioară – Ce vrea Meghan, Meghan primește! Majestatea Sa nu a aprobat. Markle nu poate avea totul”, au mai spus surse din Casa Regală.