Cutremur pe piața media. Radu Banciu pleacă de la B1 Tv. Motivul controversat pentru care a fost nevoit să facă această alegere

de: Ana Toma
01 oct. 2020
Cutremur pe piața media. Radu Banciu pleacă de la B1 Tv. Motivul controversat pentru care a fost nevoit să facă această alegere

Cutremur pe piața media. Radu Banciu pleacă de la B1 Tv după aproape zece ani de activitate. Acesta era extrem de cunoscut pentru emisiunea sa de la miezul nopții, ”Lumea lui Banciu”.  

Plecarea lui Radu Banciu nu este o surpriză atât de mare. Se pare că realizatorul Tv se mai ocupa în același timp și de o emisiune zilnică pe canalul Look Plus.

Surse au declarat pentru Paginademedia.ro că conducerea B1 TV i-ar fi cerut lui Banciu să aleagă una dintre cele două emisiuni, iar Look este alegerea făcută de realizatorul Tv.

Paginademedia.ro i-a contactat pe ofialii postului de televiziune care au confirmat încetarea colaborării cu Radu Banciu.

”Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, au spus aceștia

Radu Banciu pe de altă parte, nu a fost atât de deschis în a da detalii despre alegerea făcută.

”Mă deranjezi degeaba, Petrișor Obae. Te pup”, a spus el.

Schimbări în grila B1 Tv

Odată cu decizia luată de Radu Banciu, postul B1 Tv va suferi câteva schimbări în grila de programe. Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00, iar de la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire.

Radu Banciu a ajuns la B1 Tv în anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a ales doar emisiunea ”Lumea lui Banciu” pentru care și-a dat interesul în toți acești ani.