Dan Bittman, îndrăgostit de o celebră vedetă de la Pro Tv! Ea a ales un alt bărbat: cine este iubitul ei super cunoscut astăzi

17 mai 2021
Dan Bittman, îndrăgostit de o celebră vedetă de la Pro Tv! Ea a ales un alt bărbat: cine este iubitul ei super cunoscut astăzi
Dan Bittman continuă să șocheze publicul

Dan Bittman intrase într-un oarecare con de umbră, odată cu pandemia, așa că a decis să revină într-un plan printr-o serie de declarații, care i-au adus multe invitații pe la televiziuni, însă s-a ales cu imaginea puternic șifonată. Acesta a îndemnat oamenii să iasă în stadă și a sugerat că de fapt coronavirusul este o invenție.

Mai mult decât atât, artistul a spus că ar vrea și el să moară de COVID-19 pentru că nu mai poate trăi în acest condiții degrdanate: „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante”, a spus solistul Holograf la Gândul Live.

Dan Bittman, poveste de dragoste cu o divă celebră de la Pro Tv

După ce a făcut turul televiziunilor și și-a expus opiniile halucinante, inclusiv la Antena3, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, Dan Bittman ajunge și la Kanal D, unde Denise Rifai îl va avea ca invitat. În promo-ul emisiunii aflăm că aceasta îl va întreba dacă a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu.

Puțini știu că Dan Bittman a avut o poveste de dragoste și cu vedeta Pro Tv, prezentatoare de la Ferma. Diva de la Monaco i-a lăsat urme adânci celui care la acea vreme era un Don Juan dorit de toate femeile, dar a trecut repede mai departe. Ea a bifat relații cu bărbați celebri și bogați. Cu milionarul Elan Schwartzenberg are și un băiat Ayan, iar acesta a fost cel care i-a asigurat un trai de super luc la Monaco.

Mihaela Rădulescu are o relație de mulți ani cu celebrul Felix Baumgartner

Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci. Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă.

Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la «tunning» şi la expunere, după părerea mea. Oricum, ea nu poate să fie altfel. Aşa trăieşte şi aşa o să moară. În ultima emisiune, în direct, am vrut să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori”, spunea Dan Bittman în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru Adevărul.

Dan Bittman că Mihaela Rădulescu l-a întrebat pe el dacă să fie cu Felix

Artistul susține că Mihaela Rădulescu s-a sfătuit cu el atunci când a început relația cu celebrul Felix Baumgartner, un parașutist austriac și base jumper, ajuns celebru în întreaga lume datorită cascadoriilor extrem de periculoase pe care le face.

Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori”, mai spune Dan Bittman, care a mărturisit și că Mihaelei Rădulescu nu i-a dedicat nicio melodie de-a lungul timpului, deși în mod cert l-a marcat serios relația cu ea.

Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”, a mai spus artistul.

Ce avere a strâns Dan Bittman

Dan Bittman s-a lansat în muzică în anul 1985, alături de trupa Holograf și de atunci a strâns o avere uriașă. Conform VoceaBanilor.ro, acesta a investit în imobiliare și a vândut un întreg cartieri de vile în Popești Leordeni. Apoi în 2017 a inaugurat un parc acvatic, A2 Wake și a încasat și mulți bani din concerte și proiecte tv.