Dana Budeanu, alături de Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta: „Chemați miliția!”

14 mart. 2021
Dana Budeanu, alături de Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta:
Foto: Facebook

De când Gabriela Firea a pierdut alegerile la Primăria Capitalei, vocea Danei Budeanu se aude mai puțin, dar și când se aude, se aude bine. Designerul are un stil aparte de a-și promova prietenii și se pare că același tratament i-l aplică și prietenei sale, Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta.

Aceasta are un lanț de cofetării, Mara Mura, despre care toată lumea are într-adevăr numai cuvinte de laudă. Și Dana Budeanu mănâncă prăjituri tot de aici, deși la cum arată pare că nu se atinge niciodată de zahăr.

„tarta cu banane, caramel si bezea…s a inchis la nonstop efectiv chemati militia…
regina la zahar”, a scris Dana Budeanu pe pagina ei de facebook, alături de fotografia de mai jos.

Cine este Daciana Sârbu și cum a apărut Mara Mura

Daciana Sârbu a fost mulți ani parlamentar și apoi europarlamentar din partea PSD. În Parlamentul European, ea s-a dedicat domeniului legat de sănătatea alimentară și așa i-a și venit ideea de a-și deschide o cofetărie. A încercat să promoveze un stil de viață sănătos și chiar a depus la Bruxelles mai multe inițiative în acest sens.

După ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale și a fost obligat practic să plece din PSD, s-a retras și ea din viața politică și s-a dedicat propriei afaceri, care merge destul de bine. Cofetăriile Mara Mura se bucură de succes și sunt intens promovate de toți cei care au încercat prăjiturile de aici.

Ce job are acum Victor Ponta

Victor Ponta a mai bifat un eșec și cu partidul său, Pro România și momentan lucrează în domeniul privat. Împreună cu soția sa, Daciana au mai adoptat o fetiță, dar nu au vrut să facă public acest lucru, decât după campanie pentru a nu se interpreta că folosește copilul în scop electoral.

„În viaţa privată fac bine. Am trei copii. Avem alte probleme acum, fiica cea mică merge la şcoală. Lucrez într-o zonă privată în care nu am lucrat până acum, pentru că nu aveam voie, eram incompatibil. Deci, din punctul acesta de vedere nu mă plâng absolut deloc. Nu sunt consultant politic, lucrez în consultanţă de afaceri, în străinătate, pentru zona Europei Centrale şi de Est. Compania nu are business în România”, a spus Victor Ponta, conform VoceaBanilor.ro.