Din ce cauză ar fi murit, de fapt Bogdan Stanoevici? Ce spun Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Mesaj pentru români

12 ian. 2021
Din ce cauză ar fi murit, de fapt Bogdan Stanoevici? Ce spun Diana Șoșoacă și Dana Budeanu. Mesaj pentru români
Bogdan Stanoevici a fost timp de 9 luni ministru în Guvernul Ponta din 2014

Actorul și politicianul, Bogdan Stanoevici a murit astăzi, 12 ianuarie, după o lună de suferință în spital. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și la momentul internării se afla deja în stare gravă. El a avut imediat nevoie de masca de oxigen pentru a putea respira, iar starea lui s-a înrăutățit tot timpul.

Mai multe surse din spitalul CC Iliescu (Fundeni), unde fusese transferat de la Sfântul Pantelimon din cauza gravitatea cazului, spun că Bogdan Stanoevici ar fi avut plămânii distruși și deși s-au încercat numeroase tratamente, organismul acestuia nu a răspuns la niciunul, conform voceabanilor.ro.

Ce a transmis Diana Șoșoacă

Pe 21 decembrie, senatoarea AUR, Diana Șoșoacă trasmitea un mesaj controversat. Aceasta a încercat să inducă ideea că Bogdan Stanoevici a contactat o infecție nosocomială în spital și de aceea se află în comă. Cei doi erau prieteni și deveniseră foarte apropiați pentru că au fost cele mai puternice voci la protestele anti-mască.

Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

„Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară. A luat o infecţie nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franţa. Deja mor prea mulţi oameni în spitale, prea mulţi oameni sunt în comă şi nu ar trebui să fie”, spunea Diana Șoșoacă.

Dana Budeanu, supărată pe autorități

Și Dana Budeanu a ținut să-și spună părerea pe acest subiect. Designerul a avut numeroase postări în care i-a criticat pe cei care doar o aplaudă pentru pozițiile sale acide la adresa puterii și nu fac nimic concret. Mai mult, în urmă cu puțin timp, aceasta a acuzat autoritățile că au falsificat certificatul de deces al mătușii sale, mai exact că s-a scris că ar fi murit de coronavirus, când de fapt ea nu a fost niciodată infectată.

„TOTI IPOCRITII IL POMENESC PE BOGDAN, DOAR PENTRU CA N A PURTAT MASCA, ALTFEL AR FI FOST O STIRE DE UN RAND UITATA PANA SEARA! VORBA ACEEA…DE DRAGA AU VORBIT DOUA ORE SI AU POSTAT ZECE STARLETE PE INTELECTUAL!”, a scris Dana Budeanu pe facebook.