Daniela Crudu, sinucigașă?! Decizie incredibilă după ce a fost băgată în spital

Daniela-Crudu-imagini-cu-fata-tumefiata-dupa-ce-a-fost-externata-1

Decizie absolut de neînțeles luată de Daniela Crudu după ce vedeta a fost bătută până când a fost băgată în spital cu nasul spart. 

Daniela Crudu avea nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Cu toate astea, vedeta nu s-a prezentat în fața judecătorilor, iar asta a născut fel și fel de ipoteze, cum că fosta asistentă TV s-a împăcat de fapt cu agresorul ei, mai ales după declarațiile prietenilor apropiați.

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face”, a declarat Simona Traşcă la „Răi, da buni.”

Astfe, nu numai că Daniela Crudu nu a depus pângere la poliție sau în justiție, dar s-a și împăcat cu cel care mai avea un pic și o omora, după cum chiar ea ar fi declarat.

Îi va da o sumă mare de bani

„Daniela a vorbit cu el la telefon. S-au înțeles. El va plăti tot ce trebuie pentru ca ea să arate și mai bine ca înainte și, în plus, îi va da o sumă mare de bani, de ordinul câtorva mii de euro pentru ca să îl ierte. I-a promis că nu va mai face niciodată un asemenea gest cu ea, că nu o va mai bate.

Ea l-a crezut, îl iubește probabil și, culmea, după ce au terminat de vorbit, râdeau amândoi. Va plăti totul și, cu siguranță, va face multe altele pentru ca Daniela Crudu și restul familiei ei să fie liniștiți. Cred că toată lumea va câștiga din asta, iar Daniela va fi, cel puțin o bună bucată de vreme, în siguranțță lângă el. Croatul chiar regreta că a ajuns să o pocnească pe Cruduța”, a declarat un apropiat al Danielei pentru Wowbiz.

„Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, a declarat Daniela Crudu pentru Xtra Night Show.

Revista Presei