De necrezut! Câte clase are Dani Mocanu, idolul generației de azi? Manelistul este pe locul 1 pe Youtube și are sute de milioane de vizualizări. Cu ce clipuri

21 nov. 2020
De necrezut! Câte clase are Dani Mocanu, idolul generației de azi? Manelistul este pe locul 1 pe Youtube și are sute de milioane de vizualizări. Cu ce clipuri

Vă vine să credeți sau nu, Dani Mocanu este idolul generației de astăzi. O arată cifrele de pe internet. Milioane de oameni îl urmăresc în fiecare zi și îi așează toate clipurile pe locul 1 în trending Youtube. Până acum, tânărul, care are și un dosar penal pentru proxenetism și trafic de persoane, a strâns sute de milioane de vizualizări.

Nu puțini sunt românii care astăzi cred că persoanele infectate cu noul coronavirus, care a speriat întreaga planetă, mor din cauza faptului că medicii îi otrăvesc în spitale cu arsenic, la comanda premierului Ludovic Orban. Ar fi de râs, dacă n-ar fi vorba despre oameni cu care „împarți” țara natală.

Dani Mocanu vrea să înlocuiască manelele cu muzica bisericească

Revenind la Dani Mocanu, manelistul și-a surprins fanii în urmă cu ceva timp cu o postare, care pare mai degrabă o glumă sinistră sau doar o încercare de a atrage și mai mult atenția asupra sa. Arogant și plin de el, cântărețul preferat al interlopilor a transmis că de acum are de gând să se reprofileze pe muzică bisericească.

Am două milioane și jumătate de persoane pe YouTube care îmi urmăresc zilnic activitatea. Din 2,5 milioane de persoane, eu cred și îmi doresc din tot sufletul meu și o să mă străduiesc și o să-mi pun toate puterile să pot convinge măcar zece persoane din atâtea milioane să se pocăiască și să-l urmeze pe Dumnezeu. Dumnezeu vrea ca eu să aduc cât mai multe suflete la el!”, a transmis Dani Mocanu în urmă cu câteva zile.

Câte clase are Dani Mocanu. Manelistul a spus singur adevărul

Fanii săi nu prea l-au luat în serios, dar un lucru este cert. Manelistul chiar are mare influență asupra publicului său extrem de numeros. Chiar și astăzi, una din piesele sale se află pe locul 1 în trending Youtube, iar singurii care mai reușesc să-l detroneze din când în când sunt Jador și Bogdan de la Ploiești, și ei tot cântăreți de manele.

De o bună perioadă de timp, Youtube-ul românesc este dominat de acest tip de muzică și artiști ca Smiley, Delia, Andra sau trupe ca Voltaj, Direcția5 sau Vunk, cu greu ajung în trending, dar în niciun caz pe primele locuri. Cel mai sus, în ultima perioadă au ajuns Smiley și Delia, cu super piesa, Ne vedem noi, care a ajuns până pe locul 2.

În cazul în care vă întrebați cam câtă școală are noul regel al Youtube-ului, aflați răspunsul chiar de la el.

Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a spus chiar Dani Mocanu.