De necrezut! Suma imensă pe care o primește Alexandra Dinu de la Pro Tv. Cum a decis să se întoarcă în România

de: Ana Toma
26 feb. 2021
De necrezut! Suma imensă pe care o primește Alexandra Dinu de la Pro Tv. Cum a decis să se întoarcă în România
Alexandra Dinu

Numele Alexandrei Dinu a devenit cunoscut în România la începutul anilor 2000, odată cu debutul ei în lumea filmului. Ea a fost căsătorită cu Adrian Mutu, a bifat o întreagă carieră de succes, apoi s-a întors în România, pentru un job foarte bine plătit.

Alexandra Dinu este cea care i-a luat locul lui Mihai Petre de la masa juraților din cadrul emisiunii Românii au talent. Până a luat decizia de se întoarce în România, Alexandra a trăit o viață destul de tumultoasă.

De ce s-a întors în România

După o multitudine de producții internaționale, anul 2021 s-a decis a fi anul schimbării pentru Alexandra Dinu. Vedeta s-a întors în România, iar decizia a meritat cu totul. Ea a primit un rol de excepție la Pro Tv, într-un domeniu în care și-a dorit întotdeauna să lucreze.

Imediat după ce a primit propunerea, Alexandra Dinu a mărturisit că locul de jurat în cadrul emisiunii Românii au talent a venit la momentul potrivit. De asemenea, fosta soție a lui Adrian Mutu mai povestea că televiziunea a fost prima ei pasiune, așa că nu e de mirare că după ani de zile s-a întors la ”prima ei iubire”.

”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, mărturisea Alexandra Dinu.

Câți bani primește de la Pro Tv

Suma pe care Alexandra Dinu o încasează de la Pro Tv este direct proporțională cu experiența ei. Vedeta a fost producător și prezentator al emisiunii ProMotor până în anul 2004.

S-a mutat apoi în Italia, unde a ales lumea cinematografiei. Ea a jucat în filme și seriale internaționale, alături de actori celebri precum Adrien Brody sau Antonio Banderas.

Nu e de mirare deci, de ce Pro Tv o plătește cu atât de mulți bani. Dacă vă întrebați ce sumă încasează Alexandra Dinu pentru postul de jurat din cadrul emisiunii Românii au talent, ei bine, potrivit stiridirecte.ro, vedeta este plătită cu suma de 200.000 de euro pentru un singur sezon al emisiunii.