De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata…”

06 mart. 2021
De nerecunoscut! Cum arată Denise Rifai, fără pic de machiaj? Replica virală a unui fan:
Denise Rifai are în prezent contract cu Kanal D

După mai bine de zece ani petrecuți la Realitatea Tv, unde mai întâi a fost reporter, iar apoi moderator, Denise Rifai a semnat cu Kanal D, unde are o emisiune de mare audiență. „40 de întrebări” este un show de mare succes la nivel internațional, iar formatul a fost implementat cu succes și în România de postul turc de televiziune.

Denise Rifai a reușit până acum să fie de mai multe ori lider de audiență cu emisiunea sa, printre cele mai populare, fiind aceea în care a fost invitat Cristi Borcea. Acesta a rămas celebru cu una din replicile sale, îndelung distribuit pe rețelele de socializare: „Pentru ele există Dumnezeu și eu. Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate”, a spus fostul patron de la Dinamo despre femeile din viața sa.

Cum arată Denise Rifai fără pic de machiaj

Denise Rifai evită, însă să vorbească despre bărbatul din viața ei. Aceasta a povestit în mai multe interviuri că își dorește un bărbat puternic și matur și că se visa deja căsătorită cu un copil până la vârsta aceasta, dar a ales cariera. Totuși încă ma speră să fie mamă de băiat într-o bună zi, conform propriilor declarații.

Denise Rifai fără machiaj. Foto: Facebook

Sâmbătă dimineața, Denise Rifai a postat o fotografie pe pagina ei de facebook, unde are aproape 30.000 de urmăritori, care-i urmăresc cu multă atenție fiecare mișcare pe rețelele de socializare. Vedeta Kanal D a ales să se arate într-o ipostază unică până acum și să și marcheze asta. Fără pic de machiaj.

Replica virală a unui fan

Mulți au apreciat curajul, dar și frumusețea ei, dar un fan i-a dat o replică neașteptată, care i-a amuzat pe mulți: „Te rog nu-ți mai tugui buzele. Arata oribil. Asta ca sfat”.

„Buna dimineata!☀️💋
#nofilterneeded #nomakeup
Ne vedem Marti, la #40intrebari 😜???„, a scris Denise Rifai alături de fotografia sa. Următorul invitat va fi Sorin Oprescu, după ce anterior a fost Dan Barna. În trecut, vedeta Kanal D s-a remarcat prin pozițiile sale politice, dar semnând cu un post generalist, aceasta a evitat să-și mai expună punctele de vedere cu atât de mult aplomb.

Denise Rifai îl ceartă pe Klaus Iohannis

Totuși în ultimele postări, pare să revină la forma care a consacrat-o. Într-o postare anterioară, ea își exprimă pentru dezamăgirea pricinuită de clasarea dosarului 10 august și îl critică pe președintele Klaus Iohannis, pe care susține că l-a și votat.

„Am fost in strada pe 10 august! L-am votat pe Iohannis! Am zis ca nu mai fac politica, dar simt ca ma sufoc!
Nu e bine ce cere presedintele! Am spus si militam, cu totii, sa nu existe presiuni politice in justitie! Nu are ce sa faca ministrul justitiei!!!!

Daca ministrul justitiei se va putea implica in acest dosar, inseamna ca se va putea implica in toate celelalte si in toate cele in care, politic sau personal, i se va cere sau va avea interes sa o faca!

Este intr-adevar incredibil ce decizie au luat magistratii in dosarul 10 august, dar o Romanie intreaga a iesit in piata tocmai pentru ca alti politicieni, baronii rosii la vremea respectiva, doreau sa puna ghearele pe legile justitiei, si s-o modifice pentru ca un anumit politician, Liviu Dragnea, sa scape de dosare si sa poate fii asezat premier al Romaniei!

Acum, Da, noi suntem de aceeasi parte a baricadei cu presedintele Iohannis, dar e un joc la fel de periculos si nu putem crea un precedent pentru alti politicieni care ar putea cere, peste doi ani, reluarea unor dosare, care i ar avantaja pe ei!

Nu inteleg cine rade de noi si ce i se transmite presedintelui Iohannis prin aceasta decizie de clasare a dosarului 10 august, dar precedentul ce s-ar crea e cu muult mai periculos chiar si decat bataia incasata de romani pe 10 august!”, a scris Denise Rifai pe pagina ei de facebook.