Mirela Vaida i-a șocat pe toți: Ne-a luat pe nepregătite. Decizia luată de vedeta Antena 1

de: Ana Toma
16 sept. 2020
Mirela Vaida i-a șocat pe toți: Ne-a luat pe nepregătite. Decizia luată de vedeta Antena 1

Mirela Vaida i-a șocat pe toți după ultima decizie luată. Vedeta de la Antena 1 s-a declarat nepregătită pentru acest lucru așa că a luat o hotărâre de ultim moment, care în opinia ei este una corectă.

Noul an școlar a început luni, însă copiii Mirelei Vaida nu au fost prezenți la grădiniță. Vedeta de la Antena 1 a mărturisit motivul pentru care a luat o astfel de decizie și totodată a transmis un mesaj de alarmă către autoritățile competente.

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” susține că Vladimir și Carla, copiii ei, învață la o grădiniță de stat, iar acolo părinții sunt nevoiți să se ocupe de tot ceea ce ține de siguranța copiilor.

”Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță.

Totul a fost pe nepregătite

Eu copiii nu îi am la o grădiniță privată, ci la una de stat într-o comună din județul Ilfov, una renumită, o comună mare. Din lipsă de bani, că înțelegem că nu sunt bani niciodată, mai ales acum în pandemia asta care ne-a luat total pe nepregătite, noi nu avem un asistent medical sau un medic care să trieze copiii la intrare.

Vorbesc la nivel general: nu s-au primit nici măștile mult promise, nici tabletele mult promise, nu s-au primit nici măcar manualele care lipsesc la foarte multe clase, nu s-au realizat nici minimele condiții de siguranță”, a mărturisit Mirela Vaida, potrivit Antena 3.

Vedeta Antena 1 a mai subliniat faptul că sănătatea este pe primul loc, astfel că toți părinții s-au mobilizat pentru a le oferi copiilor siguranța de care au nevoie pentru a învăța.

”Dacă noi, părinții, nu am fi conștienți că acolo trăiesc copiii noștri 3-4 ore pe zi, un an de zile și că acolo trebuie să fie un mediu în care lor să li se asigure nu doar educația, dar sănătatea în primul rând, nu s-ar fi făcut nimic. Noi, părinții, suntem cei care cumpărăm dezinfectanți, cumpărăm măști, cumpărăm prosoape de unică folosință, cumpărăm tot ceea ce trebuie să ne știm copiii în siguranță”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Revista presei