Denise Rifai a răbufnit: Nu cred că aud bine! Nu vreau să aud de creșteri de pensii și de salarii

denise-rifai

Denise Rifai a răbufnit acid pe rețelele de socializare după ultimul anunț făcut de Guvern privind majorarea pensiilor și a alocațiilor. Fosta prezentatore de la Realitatea PLUS consideră că aceste majorări se fac ”la mișto”, după promisiunile PSD-ului. 

Denise Rifai consideră că România va intra în una dintre cele mai grele etape cauzate de pandemie, iar majorarea alocațiilor și a pensiilor nu sunt cele mai importante lucruri care trebuie făcute în aceste momente.

„Eu cred ca nu aud bine!!!!

Deci, noi abia de acum incolo intram in cea mai grea etapa cauzata de Covid19 si in loc sa vorbim de pachete economice concrete pentru a mai atenua din foametea si pierderile economice ce vor veni negresit si in loc sa vedem finantari suplimentare in sectorul medical, la noi se Vorbeste acum de Crestere de Pensii si Alocatii????! Firav ce e drept, dar se vorbeste !!!!!!”, scrie Denise Rifai pe facebook.

Au promis ”la mișto”

Fosta prezentatoare de la Realitatea PLUS consideră că aceste majorări sunt făcute de liberali, doar din cauza promisiunilor făcute de social democrați, ”la mișto” în urmă cu ceva timp.

Denise Rifai mai pune accentul pe faptul că România trebuie să treacă de această pandemie ”cu prudență și responsabilitate” și deciziile luate de actualul Guvernu nu vor ajuta la această revenire economică, ba din contră, o vor îngreuna.

”Il tot aud pe ministrul de finante cum incearca sa explice ca niciun guvern in lumea normala la cap nu creste cheltuielile de tipul acesta in plina pandemie si expansiune Covid19, insa noi totusi o sa incercam aceste majorari.

Mai oameni buni, dar om gasi totusi vreun Guvern in tara asta care sa gandeasca si Altfel decat oportunist si populist???!

Noi suntem in buza unei foarte mari necunoscute. Nu stim cat de urat si de greu se va termina perioada asta. Suntem cu cheltuielile intinse la maximum si Guvernul se apuca sa faca majorari ca asa a promis candva, la misto, psd ul, din niste Bani pe care in fapt nu i am avut niciodata!

”DRAMA” României

Eu nu mai inteleg nimic. Si nici nu vreau sa aud de cresteri de pensii si de salarii pana ce nu terminam de traversat perioada asta!

Stiu ca nu e placut ce zic, insa Romania chiar trebuie trecuta prin criza asta Covid cu prudenta si responsabilitate!

Las mai jos un exemplu de DRAMA din aceasta Romanie Reala !”, mai scrie Denise Rifai

Revista Presei