Denise Rifai a surprins pe toată lumea: „Și mi-aș dori, cu toată puterea mea, să dispară pentru totdeauna”

de: Ana Toma
27 mai 2021
Denise Rifai a surprins pe toată lumea:

Denise Rifai a surprins întreaga Români cu ultimele comentarii făcute. Prezentatoarea de la Kanal D nu s-a arătat atât de încântată de relaxarea restricțiilor, în special de renunțarea la masca de protecție în anumite spații.

Cu alte cuvinte, Denise Rifai consideră că unii români nu sunt pregătiți pentru o astfel de relaxare, iar gestul făcut de Guvern ar putea avea repercrusiuni grave.

Denise Rifai, despre relaxarea restricțiilor

Am scăpat de obligativitatea purtării măștii de protecție, însă încă trebuie să fim cumpătați, susține Denise Rifai. Vedeta mărturisește că are deja în cap o imagine cu taote cluburile de pe litoral sau din Capitală pline și de asemenea, se gândește și la aglomerația din piețe care se va forma odată cu relaxarea restricțiilor.

Deși românii au așteptat cu nerăbdarea acest anunț, prezentatoarea de la Kanal D susține că este importantă cumpătarea, pentru a nu sacrifica toată perioada drastică de până acum.

”Fara Masca in aer liber. Doamne ajuta! altfel, insa. din toate punctele de vedere, cred ca nu ar strica sa fim cumpatati. In tot.
Am in ochi, deja, imaginile cluburilor arhipline, la fel cum vad si aglomeratia din piete sau cea din zonele deschise pentru “iarba verde”…  Cumpatarea e importanta. Altfel, ne-am sacrificat degeaba, in toata aceasta perioada”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

România s-ar putea întoarce la mai rău

Pentru a transmite mesajul către urmăritorii săi mai clar, vedeta a adăugat că își dorește și ea la rândul ei renunțarea la restricții, însă acum, nu este cazul. Denise Rifai susține că mulți nu au înțeles regulile de minimă igienă, așa că evident nu le vor respecta nici de acum înainte.

Vedeta a mai adăugat că decizia luată de Guvern este luată prea devreme și se teme de repercursiunile ei.

”Si eu imi doresc, cu toata fiinta mea, sa simt, din nou, vibratia si senzatia de libertate pe care ne o ofera un concert, de exemplu. Si mi-as dori, cu toata puterea mea, sa dispara pentru totdeauna, frica si tot amalgamul de emotii pe care pandemia de covid19 ne a obligat sa le traim, insa mi-e teama ca ne grabim putin.

Si mi e teama ca sunt foarte multi cei care nu prea au inteles nimic, nici macar din regulile de minima igiena pe care chiar ar trebuie sa le respecte, mult timp de acum inainte”, a mai scris Denise Rifai.