Denise Rifai nu s-a putut abține și l-a făcut șarpe pe Rareș Bogdan. Cum s-a ajuns aici? Ludovic Orban a reacționat și el

24 mart. 2021
Denise Rifai nu s-a putut abține și l-a făcut șarpe pe Rareș Bogdan. Cum s-a ajuns aici? Ludovic Orban a reacționat și el
Denise Rifai a lucrat peste 10 ani la Realitatea Tv

Denise Rifai a lucrat zece ani la Realitatea Tv, acolo unde Rareș Bogdan era principala vedetă a postului. După ce acesta a ales să se îndrepte spre politică și să deschidă listele PNL pentru europarlamentare, actuala vedetă a Kanal D i-a luat locul. Însă înainte de această decizie, Rareș Bogdan a avut mai multe conflicte cu Cozmin Gușă, cel care a și promovat-o pe Denise.

Între cei trei au existat mai multe schimburi de replici și și-au aruncat săgeți otrăvite de mai multe ori, chiar dacă au vrut să lase impresia unui dialog civilizat și constructiv. Marți seara, Denise Rifai l-a avut drept invitat pe fostul premier, Ludovic Orban și nu s-a putut abține să nu-și numească fostul coleg de la Realitatea Tv, șarpe.

Denise Rifai l-a numit pe Rareș Bogdan, ȘARPE. Ce a spus Ludovic Orban

”Este Rareș Bogdan șarpele pe care l-ați crescut în partid?”, a întrebat Denise.

”Dar nu l-am crescut eu, că era crescut”, a fost replica lui Ludovic Orban. Reamintim că Rareș Bogdan a acordat un interviu la Aleph News acum ceva timp în care l-a ridiculizat pe președintele PNL și i-a cerut demisia. A spus despre el că i s-a umflat capul și că este timpul să se retragă. Declarațiile lui au rămas fără ecou, pentru că din partid nu l-a mai susținut aproape nimeni, iar președintele Klaus Iohannis ar fi intervenit pentru a le indica liberalilor să se concentreze pe gestionarea pandemiei.

Ludovic Orban a explicat că decizia de a-l aduce pe Rareș Bogdan în PNL a fost una bună și asta pentru că notoritatea lui i-a ajutat să creascp scorul partidului.

„Era greu să găsim un lider în interiorul partidului care să aibă notorietate, încredere și intenție de vot astfel încât să poată să tragă lista. Rareș Bogdan a corespuns, a fost foarte apropiat de ceea ce ne-am dorit, iar decizia ca el să fie candidat pe prima poziție pe lista PNL a fost o decizie corectă.

Am câștigat alegerile pentru Parlamentul European, de asemenea am fost alături de președintele României, care a obținut un scor zdrobitor la referendumul pentru justiție, ulterior, l-am sprijinit pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte”, a spus președintele PNL, care a adăugat și că nu se aștepta ca fostul realizator al Jocuri de Putere să întoarcă armele împotriva lui.

Ludovic Orban îl îngroapă elegant pe Rareș Bogdan

„Nu mă așteptam, dar viața merge înainte. Faptul că are niște opinii e dreptul lui. Faptul că exprimă public astfel de puncte de vedere critice nu este corect din punct de vedere democratic, statutar și nu este normal să-ți ataci un coleg de partid care s-a purtat frumos cu tine și te-a susținut”, a spus Ludovic Orban.

Denise l-a întrebat și dacă s-a simțit jignit de declarațiile lui Rareș Bogdan.

„Nedreptățit aș spune, chiar am fost foarte neplăcut surprins, nu mă așteptam, dar viața merge înainte”. El a mai ținut să sublineze că este „opusul unui lider autoritar” și că toată lumea îl întreabă de ce este „așa de diplomat, de iertător”.