Dezastru la Antena 3! Mircea Badea nu va mai intra pe post de la ora 23.45. Decizia a fost a lui Mihai Gâdea

05 mai 2021
Dezastru la Antena 3! Mircea Badea nu va mai intra pe post de la ora 23.45. Decizia a fost a lui Mihai Gâdea
Mihai Gâdea și Mircea Badea

Un studiu realizat de analiștii de la ziarul Libertatea arată că Antena 3 are cea mai mare pondere a telespectatori cu vârsta de peste 55 de ani în prime-time: 81,2%. Pe locurile următoare se clasează Realitatea Plus (78%), România TV (77,4%), B1 TV (72,6%), Digi24 (55%).

Doar 1% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18-24 de ani se uită la Antena 3 și doar 28% dintre telespectatorii postului de știri au studii superioare. La acest capitol, cel mai bine stă Digi 24, al cărui procent se ridică la 55%, urmat de B1 Tv cu 40,7%.

România Tv are o audiență mult mai mare la nivel național comparativ cu Antena 3

Nici la total, statisticile nu arată bine pentru Antena 3, întrucât România Tv, chiar dacă are procente similare în ceea ce privește categoriile de vârstă, are un număr aproape de două ori mai mare de telespectatori.

În acest context, s-a încercat în ultima perioadă o repoziționare a postului cu scopul de a crește audiența. Mihai Gâdea s-a implicat mai mult ca oricând, doar că cifrele nu s-au îmbunătățit, ceea ce a dus la soluția Mircea Badea.

Mircea Badea are rolul de a crește audiența

Acesta este lider de audiență cu emisiunea lui de la miezul nopții, așa că de acum o va prelungi cu o oră cu scopul de a atrage mai mult public.

„Incepand de astazi, in fiecare seara voi executa program la teveu de la 23.00 la 24.45. Intr-o viata anterioara am fost un om rau.”, a scris Mircea Badea pe facebook, care speră să ridice audiență pe acest tronson orar și să atragă un număr mai mare de telespectatori pe post.