Ce înălțime are Mihai Gâdea? Este aproape la fel de înalt ca și Klaus Iohannis

21 apr. 2021
Ce înălțime are Mihai Gâdea? Este aproape la fel de înalt ca și Klaus Iohannis
Mihai Gâdea și fiica lui, Karina Maisha

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai influență lideri de opinie în momentul de față. De peste 10 ani este CEO-ul Antena 3, dar și lider de audiență cu emisiunea sa, difuzată în prime time, Sinteza Zilei. Mihai Gâdea are 44 de ani, este căsătorit și are o fată, Karina Maisha, care a împlinit în luna august 18 ani.

Mihai Gâdea este unul dintre cei mai înalți prezentatori de televiziune. Acesta are o înălțime similară cu cea a președintelui Klaus Iohannis, care are 1.92 cm. Însă niciunul nu-l întrece pe Dan Barna, care are aproape 2 metri.

Ce înățime are Mihai Gâdea

Așadar Mihai Gâdea are o înălțime de 1,88 cm. El este născut pe 10 ianuarie 1977, zodia Capricorn și este căsătorit de aproape 20 de ani cu Agatha Kundri Gâdea.

Ca studii, el a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă și chiar a fost predicator o perioadă de timp. Era extrem de apreciat, iar asta l-a ajutat să se impună și pe micile ecrane. Mai întâi a debutat la Realitatea Tv, iar apoi a fost cooptat în echipa Antenelor de Dan Voiculescu, care i-a acordat încredere maximă.

Mihai Gâdea a schimbat politica la Antena 3 din februarie

Din luna februarie, Antena 3 a anunțat schimbări strategice. Dacă timp de 10 ani, de partea editorială s-a ocupat Adrian Ursu, ei bine, acesta au trecut la Mihai Gâdea.

„Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut”, a declarat realizatorul Sinteza Zilei.

Adrian Ursu a rămas astfel fără mare parte din ingluență și a primit în schimb un post decorativ, cel de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale.