Dezastru la Pro Tv! După Andreea Esca, Andi Moisescu și Neti Sandu, o altă super vedetă s-a infectat cu noul virus. Va trebui înlocuită

22 nov. 2020
Dezastru la Pro Tv! După Andreea Esca, Andi Moisescu și Neti Sandu, o altă super vedetă s-a infectat cu noul virus. Va trebui înlocuită

Probleme mari la Pro Tv. Cele mai importante vedete ale postului se îmbolnăvesc una câte una cu noul coronavirus. Din fericire, niciuna nu a suferit complicații. Andreea Esca a fost cea care a dat startul infectărilor, în vară. A urmat apoi Andi Moisescu la începutul lunii acesteia, chiar în timpul filmărilor la Românii au talent.

Iar în urmă cu câteva zile și Neti Sandu a confirmat că se află în izolare și experimentează simptomele unei răceli puternice.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine”, a declarat Neti Sandu, pentru Pro Tv.

O altă vedetă Pro Tv, infectată cu noul coronavirus

O altă vedetă a știrilor Pro Tv care s-a infectat este Andreea Marinescu. Aceasta va fi înlocuită de colegele sale. Ea prezenta jurnalul de dimineață.

„În acest moment sunt acasă şi sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Ţin legătura cu medicul de familie şi mă străduiesc să-mi protejez familia.

E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar şi pentru ceilalţi trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoşi, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.