Profeția sumbră făcută de Neti Sandu. Toți cei de la Pro Tv s-au speriat, dar s-a împlinit. Detalii zguduitoare din interior

netisandu

Neti Sandu este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România și se bucură de o foarte mare popularitate în mediul online. Sute de mii de oameni urmăresc zilnic horoscopul, pe care aceasta îl prezintă la Pro Tv și se pare că abilitățile ei de a prevede lucruri i-a cam speriat pe colegii săi din trust.

În urmă cu câțiva ani, Augustin Viziru participa la prima ediție a reality show-ului Ferma. Acesta a reintrat în competiție și acum și a povestit ce i s-a întâmplat atunci.

Actorul era mare favorit la marele premiu, dar în finala, și-a tăiat mână din greșeală cu topurul. Și-a secționat tendoanele și a pierdut enorm de mult sânge. Sub impulsul adrenalinei, acesta a continuat proba de concurs, dar medicii l-au oprit. I-au explicat că dacă nu merge urgent la spital, va muri pentru că și-a atins mai multe vene.

Previziunea lui Neti Sandu s-a împlinit

Augustin Viziru a dezvăluit la Pro Tv că înainte să intre în competiția Ferma de acum câțiva ani, Neti Sandu l-a atenționat că vede mult orgoliu și ambiție imensă de a câștigat bani. Mi-e teamă că vei păți ceva foarte rău. Ai grijă, i-a spus astrologul Pro Tv atunci.

După finalizarea reality show-ului și după ce a fost operat, Augustin a sunat-o pe Neti și au vorbit peste două ore. Acesta a mărturisit că până la acel moment nu credea în previziuni de acest fel, dar după ce a trăit această experiență zguduitoare, a început să fie mult mai atent la avertismente.

Augustin Viziru a intrat în noua ediție a emisiunii Ferma, marți, 20 octombrie, iar jurnaliștii de la CanCan susțin că el a câștigat marele trofeu. Reamintim că filmările pentru emisiune s-au încheiat, iar acum sunt difuzate imaginile montate din urmă cu câteva luni. Rămâne de văzut dacă cei de la CanCan au avut dreptate sau nu. Deocamdată, Augustin a reușit din prima să ajungă fermier șef.

Revista Presei