Dezastru pentru Delia Matache. Acuzații grave la adresa vedetei. Acum are probleme cu legea

de:
30 nov. 2020
Dezastru pentru Delia Matache. Acuzații grave la adresa vedetei. Acum are probleme cu legea
Delia suferă de misofonie, o afecțiune rară, care se manifestă prin intoleranța la anumite zgomote

Lovitură cruntă pentru Delia Matache. Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România are probleme cu legea și ar fi încasat deja și o amendă pentru că nu a respectat măsurile impuse de autorității. Acuzații extrem de dure la adresa cântăreței.

Jurnaliștii de la cancan.ro susțin că Delia are probleme mari cu legea. Se pare că artista a participat la o petrecere destul de mare la o terasă în Capitală. Ba mai mult de atât, potrivit surselor citate, Delia s-ar fi agitat atât de mult încât a fost nevoie de intervenția autorităților.

Surprinzător este faptul că în urmă cu doar câteva zile, artista s-a alăturat artștilor care au semnat scrisoarea deschisă către Guvern, cerând bani pentru că, la momentul actual, nu-și pot practica meseria din cauza pandemiei de coronavirus.

Numele Deliei pe listă a stârnit o serie de controverse. Fanii au lansat acuzații dure la adresa artistei și s-au declarat dezamăgiți complet de acestă inițiativă. Nici jignirile nu au încetat să apară.

Delia a fost amendată 

Petrecăreții nu au scăpat nici de amenzi. Potrivit surselor citate, polițiștii de la Secția doi au dat amenzi mari. Delia ar fi primit o amendă de 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse de autorități.

”Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.