Dezvăluiri din culisele Survivor România. Concurenta alături de care Zanni ar vrea o relație. Nu este Ana Porgras

de:
21 iul. 2021
Dezvăluiri din culisele Survivor România. Concurenta alături de care Zanni ar vrea o relație. Nu este Ana Porgras

Întors victorios din Republica Dominicană, Zannidache, câștigătorul Survivor România a vorbit despre toate evenimentele trăite în Republica Dominicană, ba chiar a spus și cine este concurenta care i-a trezit interesul.

Dacă mulți se așteptau să fie vorba despre Ana Porgras, ei bine Zanni a pus ochii pe o cu totul altă fată, recunoscând că și-ar dori să aibă o relație cu ea, însă nu una obișnuită.

Zanni vrea o prietenie ”cu beneficii”

Câștigătorul Survivor România a răspuns la toate întrebările primite, chiar dacă unele au fost destul de indiscrete, ajungându-se astfel la concurenta care i-a stârnit curiozitatea.

Zanii a mărturisit că războinica Marilena Cuciurean este cea care l-a atras și alături de care și-ar dori să aibă o relație, însă nu una simplă, ci ”o relație de prietenie cu beneficii”.

Mai mult de atât, el a povestit că și alte două concurente i-au trezit interesul, însă Marilena a fost piesa de rezistență.

”Mă uitam la posteriorul Marilenei. Mă înecam acolo. Mă uitam la Ana, la Sindy. Eu le întrebam: eu vreau, tu vrei?”, a declarat Zanni la Teo Show. ”Aș colinda-o pe Marilena”, a mai mărturisit el.

Rivala care i-a trezit interesul

Marilena Cuciurean nu a fost singura care a intrat în mintea lui Zanni. Elena Marin, rivala sa l-a surprins plăcut cu apariția ei în costum de baie, iar câștigătorul Survivor România a reușit să. și atingă atunci când o ajuta să scape de nămolul de pe posterior în urma unei probe.

De asemenea, Zanni a mai povestit că i-a spus Elenei la un moment dat că îi stătea mai bine după ce s-a îngrășat puțin. Cât despre concurenta care i-ar fi făcut avansuri, acesta mărturisește că este vorba despre Roxana Ghiță, care a arătat un interes.

Totuși, odată ce a văzut că aceasta vorbește și cu alți băieți, Zanni a decis că e mai bine să își ia gândul.