Dezvăluiri scandaloase: Oana Zăvoranu are probleme psihice. Ce a făcut în trecut este de neînchipuit. Acuzații extrem de grave

19 nov. 2020
Dezvăluiri scandaloase: Oana Zăvoranu are probleme psihice. Ce a făcut în trecut este de neînchipuit. Acuzații extrem de grave

Odată cu divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă, Oana Zăvoranu a revenit în atenția publică, comentând situația celor doi. Însă, odată revenită în atenția publică, Oana a început să ia la țintă mai mutle vedete din România, printre care Cristina Ich, Adelina Pestrițu, Alexia Eram, Andreea Bănică, Dana Budeanu, Oana Roman, Adelina Pelinel și multe altele.

Ei bine, atacurile Oanei Zăvoranu nu puteau rămâne fără ecou. Una dintre vedetele care a fost cea mai deranjată de atacuri este Oana Roman.

După ce a spus despre Oana Zăvoranu că este o brânză bună în burduf de câine, Oana Roman a primit o replică pe măsură.

„Oana (n.red. Zăvoranu) e deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!”, a declarat Oana Răman.

Dezvăluiri scandaloase: Oana Zăvoranu are probleme psihice. Ce a făcut în trecut este de neînchipuit

Replica Oanei Zăvoranu, extrem de dură, nu s-a lăsat deloc așteptată:

„A fost odată, ca niciodată, o «fetiță» cu mare poftă de mâncare. Părinții credeau că o să îi treacă, dar poftă de mâncare și apetitul pentru scandal și mizerie a crescut direct proporțional cu dimensiunile «trupului» ei. Tatăl a fugit în lume, numai ca să nu mai aibă de-a face cu ea.

O cheamă Onuca Pateuț, dar mai nou răspunde la numele de ”Peppa Pig”. Peppa a crescut și îi place la televizor, deși televizorului nu îi place de ea deloc. Peppa a tot încercat să se aciuiască pe lângă locuri unde se poate mânca, pentru a face reclamă, și un timp chiar i-a mers, până când patronii restaurantelor au ajuns la concluzia că nu mai au mâncare pentru clienți și au gonit-o”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Instagram, potrivit Impact.ro.

Fiica lui Petre Roman nu a răspuns deloc provocărilor, ci a declarat la momentul respectiv că trăiește cea mai bună perioadă din viața ei și că asta este tot ce contează.

Ei bine, tocmai când se părea că scandalul s-a oprit aici, Oana Zăvoranu a revenit în prim plan, de această dată cu un atac la adresa fiicei Oanei Roman.

Dezvăluiri scandaloase: Oana Zăvoranu are probleme psihice. Ce a făcut în trecut este de neînchipuit

„Querida” a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu Iza, fetița Oanei Roman, care s-a apucat de vlogging. Fosta parteneră a lui Pepe a sfătuit-o pe aceasta să lase vloggingul, căci destul mama sa, (n.r. Oana Roman) ”nu știe de capul ei”.

După acest ultim atac, se pare că Oana Roman e hotărâtă să o facă să plătească pe Oana Zăvoranu și a cerut prietenilor din mediul online să i se recomande un avocat bun, pentru a-l folosi împotriva cuiva „cu grave probleme psihice”.

„Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legașă există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale. Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine.

Cred că nu există precedent în lume ca cineva să atace public un copil minor. Vreau să știu dacă există cale legala de a atrage raspunderea penala cât și civilă pentru așa ceva. Am nevoie de un avocat bun și hotărât, care să mă ajute în acest demers. Vă mulțumesc. De azi dimineață nu mai sunt om și numai un părinte sau un om cu minim de umanitate poate înțelege ce înseamnă să-ți fie terfelit copilul”, a scris Oana, pentru ca la puțin timp după să șteargă postarea.