Diana Șoșoacă a fost otrăvită? Senatoarea AUR a trecut prin momente cumplite. Medicii au intervenit imediat

de: Ana Toma
15 ian. 2021
Diana Șoșoacă a fost otrăvită? Senatoarea AUR a trecut prin momente cumplite. Medicii au intervenit imediat
Diana Șoșoacă a fost aleasă senator AUR la alegerile din decembrie 2020

Diana Șoșoacă a trecut pin momente cumplite. Senatoarea AUR a fost la un pas să ajungă de urgență la spital. Medicii au intervenit imediat și i-au spus exact ce are de făcut. Avea simptome de otrăvire. 

Senatoarea AUR, Diana Șoșoacă a povestit un eveniment cumplit din viața ei. Totul a pornit de la un buchet de flori pe care l-a primit. Se pare că imediat după ce le-a mirosit, senatoare a prezentat niște simptome similare cu cele de otrăvire.

Diana Șoșoacă, otrăvită cu flori? 

Diana Șoșoacă a mărturisit că i s-a spus de foarte multe ori să nu mai miroasă florile pe care le primește, însă nu a ținut cont mereu de acest sfat. Ea a povestit un episod din viața ei în care a ajuns în stare gravă după ce le-a mirosit, iar simptomele păreau de otrăvire.

”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ”non grata” din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niște substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav. 

Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire”, a spus Diana Șoșoacă.

Medicii au intervenit imediat

Din fericire pentru senatoarea AUR, medicii au intervenit imediat și i-au dat sfaturile necesare pentru a se trata acasă. De asemenea, ea a avut și ocazia să facă niște analize pentru metale grele.

”Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a mărturisit senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă a mai trecut printr-un eveniment de acest fel chiar înainte de alegerile parlamentare. Senatoarea AUR a povestit cum s-a dorit infectarea ei cu virusul ucigaș. De asemenea, ea a fost și avertizată înainte să fie mai precaută, motiv pentru care și-a luat toate măsurile de siguranță.

Au vrut să o infecteze intenționat 

„Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2″, a mai povestit ea.