Dieta Annei Lesko. Ce mănâncă fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a uluit pe toată lumea

de: Ana Toma
22 oct. 2020
Dieta Annei Lesko. Ce mănâncă fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a uluit pe toată lumea

Anna Lesko arată demențial chiar și după ce a născut. Concurenta de la Ferma i-a uimit pe toți cu silueta ei de invidat și toată lumea se întreabă ce mănâncă vedeta de se menține atât de bine.

Dieta Annei Lesko nu este un secret, ba chiar, nici măcar nu se poate vorbi despre o dietă. Vedeta a mărturisit pentru Viva că nu a fost niciodată o persoană plinuță, astfel că, îi e destul de ușor să se mențină.

”Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv”, a mărutirisit Anna Lesko.

Fosta iubita a lui Irinel Columbeanu a mai povestit că nu este o mare iubitoare a pâinii sau a pastelor și le consumă doar odată la ceva timp, în funcție de poftele pe care le are. De asemnea, legumele stau la baza alimentației sale.

”Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a mai spus ea.

Anna Lesko își gătește singură

Un alt secret al concurentei de la ”Ferma” este că e o foarte bună bucătăreasă, iar familia a fost cea care a motivat-o să facă acest lucru.

”Am învățat din familie să gătesc, încă de când eram mică. Era important pentru bunica și pentru mama mea ca fetele din casă să știe să gătească bine, să fim gospodine, să știm să coasem, să croșetăm. La noi în casă, până și tata face o mâncare foarte gustoasă.

Pentru mine e ceva normal să gătesc”, a adăugat vedeta.