Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

de:
20 oct. 2020
Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai îndrăgiți fotbaliști, iar succesul lui se datorează și unei diete echilibrate pe care o respectă. Fotbalistul are o serie de alimente care sunt nelipsite din rutina sa zilnică și care îl fac să se simta excelent.

Pentru a face față provocărilor zilnice, Cristiană Ronaldo are multă grijă la ce mănâncă. Bărbatul are trei mese pe zi, iar printre alimentele sale nelipsite se numără peștele spadă și codul la grătar.

De asemenea, fotbalistul numește carnea de pui ca fiind ”magică” în alimentația sa, dat fiind faptul că este bogată în proteine și totodată are un procent destul de redus de grăsimi.

Cum arată meniul lui Cristiano Ronaldo

Inclusiv meniul zilnic este ales cu grijă. La micul dejun, Ronaldo mănâncă, de regulă, șuncă, brânză și iaurt fără grăsimi. Între mese, lusitanul consumă toast de avocado.

La masa de prânz, Cristiano are două variante. Fie pui cu salată, fie ton cu măsline, ouă și roșii, iar la cină, fostul Balon de Aur mănâncă ori pește spadă proaspăt, cu salată, ori friptură și calamari.

Secretul din spatele succesului

Pe lângă o alimentație corectă, fotbalistul a mărturisit un alt secret al formei sale fizice de invidiat. Cristiano Ronaldo susține că face tot posibilul să doarmă măcar opt opre în fiecare noapte pentru a putea ține ritmul.

”Un somn bun e foarte important pentru a rezista la antrenamente. Mă culc devreme și mă trezesc devreme, mai ales înainte de meciuri. Somnul ajută mușchii să se recupereze, ceea ce e important”, spune vedeta lui Juventus.