Dieta lui Fuego! A slăbit 18 kilograme într-o lună. Ce mânâncă în fiecare zi

2-3-bd-1-acum-fuego_0

Fuego a reușit să scape de kilogramele acumulate într-un timp record. Aristul a dat jos în doar o lună și câteva zile 18 kilograme și se simte mai bine ca niciodată. Acesta a mărturisit că există o serie de alimente care nu lipsesc niciodată din meniul lui zilnic.

Lupta cu kilogramele în plus este una dificilă, iar Fuego pare să știe acest lucru foarte bine. Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, acesta a povestit modul în care a reușit să slăbească în timp record, dar și sacrificiile pe care a trebuit să le facă.

„Am dat jos 18 kilograme într-o lună şi ceva, iar de atunci încerc să mă menţin. Dacă fac excese şi mănânc noaptea sau adaug şi pâine, mai pun două kilograme, apoi le dau iar jos. Pe scurt, atunci, când am fost dur şi strict, am mâncat mult mai puţin, am renunţat complet la pâine, dulciuri, fructe, cu excepţia celor de pădure şi a merelor verzi, la făinoase, grăsimi!”, a mărturisit Fuego.

Cântărețul a mai precizat că nu a ținut de fapt nicio dietă, ci doar a scos din alimentația sa câteva produse care favorizau depunerea grăsimilor.

”Cred că şi acesta e unul din factorii pentru care-am slăbit atât de mult, uşor, într-un timp atât de scurt. Nu am ţinut diete, decât două-trei zile, după care am renunţat! Deci acest capitol, al programelor, al dietelor, îmi e destul de străin!”, a mai spus artistul.

Alimentele care nu lipsesc din meniul zilnic

Pentru a-și menține silueta, Fuego încearcă să păstreze o serie de alimente în meniul său zilinic, astfel că indiferent de ce va mânca, aceste gustări vor fi mereu prezente între mese.

”Nu-mi seamănă zilele prea tare, pentru că, din păcate, am un program haotic, am mese haotice şi nu pot respecta 100% programe coerente. Dar, în fiecare zi mănânc brânză de vaci, mere verzi, la capitolul de gustări, mănânc carne şi salată, o supă sau o ciorbă, fără pâine şi cât mai puţin grase!

Sunt zile cu peşte, iar altele în care cantitatea e mult mai mică. Sunt şi zile în care-mi fac de cap şi mânânc şi dulciuri!”, a mai povestit Fuego.

Revista Presei