Dieta minune a Reginei Elisabeta! Nu consumă aceste alimente niciodată si se mentine perfect

de: Ana Toma
13 iul. 2020
Dieta minune a Reginei Elisabeta! Nu consumă aceste alimente niciodată si se mentine perfect

Regina Elisabeta a II-a pare că deține secretul unei vieți incredibile. La vârsta de 94 de ani, aceasta arată mai bine ca niciodată, iar acest fapt se datorează unei diete echilibrate.

Având în vedere că are propriul bucătar, Elisabeta a II-a poate avea orice fel de meniu își dorește, însă se limitează la mai puțin, acesta fiind și secretul pentru o viață longevivă.

Situația se schimbă atunci când trebuie să fie prezentă anual la zeci de dineuri, unde sunt servite o mulțime de alimente, însă Regina este obligată să se abțină.

Printre alimentele pe care nu le cunsumă niciodată se numără cartofii. Acești a nu vor prezenți niciodată în farfuria acesteia, în schimb una dintre mâncărurile ei favorite sunt jumările din ou cu somon afumat și trufe.

Nu se poate abține de la ciolată

Ca orice persoană normală, Elisabeta aII-a are și ea plăecerile ei nevinovate. Este vorba despre ciocolata neagră, de la care aceasta nu se poate abține abține.

În ceea ce privește consumul de alcool, ocazional, aceasta mai consumă un cocktail sau un pahar de vin.

Fostul Chef al Palatului Buckingham scria în cartea sa de rețete că, spre deosebire de Prințul Philip, care „trăiește ca să mănânce’, Regina Elisabeta a II-a se limitează la porții mici, preferând să mănânce feluri de mâncare light.

Sursa citată mai precizează că suverana Marii Britanii adoră peștele și consumă întotdeauna legume proaspete, din producția proprie, acest lucru fiind un bonus consistent în alimentația sa.